Anoniem Intiem

Ik denk dat het goed is als het meer bekend wordt wat traumaseksualiteit is.

Gister was ik bij een interview met de maker van de podcastserie Anoniem intiem van Omroep Gelderland. Hij had veel research gedaan naar wie en wat er gebeurt op van die half verborgen plekken waar voornamelijk mannen anonieme seks zoeken en vinden. En hij was nergens en door niemand er op gewezen hoe vaak in een trauma door seksueel misbruik van een kind het begin ligt van dit wanhopig zoeken van (anonieme) seks en de ellende die er aan vast zit. Hij had zelfs erover gepraat met iemand van MOVISIE! Die moet echt beter weten. Ik heb hem daar op gewezen en gevraagd of hij ook research wil doen naar de langdurige gevolgen van seksueel misbruik. Niet het werk van Peter John Schouten cs overdoen maar als journalist zicht bieden op die gevolgen..bijvoorbeeld op zulke plekken van anoniem en ongelukkig makende seks. Hij was serieus geïnteresseerd.

Anoniem Intiem, een verhalende podcastserie over seksplekken.

4 antwoorden
 1. Wil
  Wil zegt:

  Hoi allen.
  Na vele ele jaren eindelijk je gelijk hebt gekregen.dacht ik dat het wel beter zou gaan na die hele ellende.
  Maar het is eerder erger geworden.
  Door de leeftyd zou ik dit jaaar met pensioen gaan, maar dat is er helemaal niet.
  Al de laatste 50 jaar heb je alleen maar van het ene naar het andere tehuis ruztoord etc gezworven.
  Nu heeft de belasting me ook nog eenduw gegeven in het ongeluk.
  Ontkent mijn aangifte te hebben ontvangen die ik persoonlijk aan de balie heb afgegeven. Oon toelagen van zorg en huurkosten werd me gegeven ,maar had mijn twijfels daar over.
  Heb nooit schuld gehad en nu begint het.
  Met uitzicht op de komende jaren en het verleden heeft min bestaan mij en kinderen die ik verliet na een paar jaar niets gebracht of zal brengen.
  Ben in polen inmiddels naar een levenseindiging kliniek geweesy.

  ,omdat je daar niet lang hoeft te wachten.
  Ik heb het helemaal gehad .
  Maarr wens eenieder nog een gelukkiig lleven.gr wil

  • Harm Puite
   Harm Puite zegt:

   Hee Wil
   Hou vol man. Straks krijg je AOW en daar kan je van rondkomen. Veen gepieker meer over geldzorgen. Klop even aan bij schuldhulp voor t de pan uitrijst en laat je helpen tot je weer genoeg hebt

 2. Marcel Kerkhofs
  Marcel Kerkhofs zegt:

  Dat die journalist daar niets van snapt en een ‘lekker spannend’ onderwerp kiest snap ik wel maar ja .. Movisie.. laat ik zeggen dat de instantie echt wel het goede voor zal hebben maar niet echt uit de verf komt. Veel te ‘mentaal’ en gericht vanuit de eigen organisatie dan vanuit het hart en het individu centraal stellend. Want dat is (volgens mij) altijd nodig..
  Misschien dat die journalist nu alsnog vanuit zijn ontwetendheid wat bij kan dragen nu die op het ‘goede’ spoor is gezet..?

Reacties zijn gesloten.