Assisië te Uden

Hallo sorry dat ik een verzonnen naam gebruik, Maar ik ben er nog niet aan toe om mij bekent te maken ik schaam me nog steeds dat ik dat heb laten gebeuren. Ook ik ben misbruikt in het internaat Huize Assisië in Uden, We hadden daar grote slaapzalen met wel 20 jongens en een klein kamertje voor de broeder die de wacht moest houden, mijn bed stond vlak voor dat kamertje en als de broeder dacht dat iedereen sliep kwam hij naar mijn bed en maakte mij waker en dan moest ik mee komen naar zijn kamertje waar hij allemaal vieze dingen met me deed, ik heb daar nooit met iemand over kunnen en durven te praten, daar de oudere jongens die daar ook mee werden geconfronteerd dit ook gingen doen bij de jongere en dan werd je zeer duidelijk gemaakt dat je je mond daarover moest houden, en die heb ik gehouden zelfs mijn eigen vrouw weet niet wat er met me is gebeurd in mijn jeugd jaren.
Heel je leven is kapot gemaakt, en een normaal contact kan je haast niet meer hebben, ben nu 70 jaar en heb er tot nu toe bijna dagelijks last van, soms vraag mijn vrouw waar denk je aan want dan spookt het weer door je hooft en moet je maar weer gauw wat verzinnen,
Die lui weten echt niet wat ze je hebben aangedaan, door dat zij een gijle bui hadden is mijn leven verpest. En nu alles in het nieuws komt doet het dubbel zo zeer.

3 antwoorden
 1. Rinus
  Rinus zegt:

  Beste man, ik ben misbruikt door de fratersen heb het 40 jaar voor me gehouden. Mijn vrouw wist er ook niet van. Maar wanneer ik het rustiger aan ging doen met werken, kwam het er allemaal uit. Ik heb haar daarom overal mee naar toe genomen: de psycho, de huisdokter, de controleartsen, zodat ze dus uit de eerste hand wist wat er speelde. Nu 10 jaar later, houd ik haar van alles op de hoogte. Fijn voor haar, opluchting voor mij.

 2. keeskorebrits
  keeskorebrits zegt:

  hallo rinus het is waar wat je zegt over het misbruik in huize asisie.ik ben misbruikt door een ouder pupil van vincencius 2 het is voor mij ongeveer geleden 44 jaar dat ik op asisie gewoond hebt ik moest daar weg omdat ik gezien had dat broeders en jongens met elkaar sex hadden.ze wouden het niet dat ik dit aan mijn ouders wou vertellen . dit moest geheim blijven voor hun.als ik had verteld aan mijn ouders dan hadden er koppen gerold.ps wil je mij een mail sturen mijn email adres is keeskorebrits@hotmail.nl ik heb daar gezeten toen ik 18 jaar was tot en met 21 jaar,nu ben ik er 44 jaar weg ik ben nu 65 jaar afz hr korebrits

 3. Toon van Hemen
  Toon van Hemen zegt:

  Hoi ik ben ook misbruikt daar in de jaren 66 70 ik moet het bij de kinbescherming eens gaan na vragen hoe lang ik daar geweest ben en wanneer ik daar geplaatst ben . Ik ben nu 61 maar het blijft inderdaad heel je leven bij je hangen. Ik heb het wel vaak met de huisarts over en die heeft mijn in 2015 al gezegd ga naar het meldpunt voor seksueel misbruik RKK maar weer laten liggen. Maar nu ga ik er echt tegen aan. Meschien er nog meer zijn die dat willen?.

Reacties zijn gesloten.