Basketbalclub Challange Beuningen

Wie heeft er rond 2000 te maken gehad met Tony L. bij bascetbalclub Challange Beuningen.

Mijn zoon is misbruikt door hem maar wil geen aangifte doen. Dit respecteer ik; ik gun hem zijn eigen manier en tempo om met dit afschuwelijke gebeuren om te leren gaan. Ik heb zelf als ouder melding gedaan van misbruik, maar er is meer nodig om deze man te stoppen en te laten boeten. Mijn zoon is ernstig beschadigd door het gebeuren; een normaal leven zonder drugs en normaal sociaal mee kunnen draaien in onze maatschappij lijkt voor hem nog erg moeilijk.

Als moeder kan ik u zeggen dat mijn hele gezin kapotgemaakt is door het gebeuren. Nu pas, na 10 jaar, heeft hij het durven vertellen. Nu vallen de puzzelstukjes op zijn plaats. Alle onverklaarbare argessie, drugsgebruik, het antisociale gedrag, nu pas snap ik waar het allemaal vandaan komt. Wat moet mijn zoon zich eenzaam en onbegrepen gevoeld hebben al die jaren. Ik kan het niet goedmaken, wel kan ik proberen de dader te laten boeten.

Ik hoop dat er ouders of jongens zijn die mij hierbij willen helpen.

1 antwoord
  1. Socrates
    Socrates zegt:

    Mijn jongste broer is op jonge leeftijd ook een keer te grazen genomen door een kerel. Hij heeft daarna ook een periode gekend van drugs, criminaliteit etc. Gelukkig gaat het nu wat beter met hem maar ik vind mijn broertje niet de gemakkelijkste persoon om mee om te gaan en dat mag. Maar ik blijf hem onvoorwaardelijk steunen en sta voor hem klaar daar wanneer het nodig is.

    Focussen op de dader dat doe ik mijn hele leven al en daarvoor heb ik een grote bokszak gekocht. Daar stuur ik mijn haat, wraak moord en agressie gevoelens naar toe. Soms hebben mensen mij de vraag gesteld of ik mijn dader niet vergeven heb. Ik ben net als mijn jongste broertje slachtoffer geweest. Ik vergeef niets. Ja maar dan kun je het nog niet loslaten. Prima toch! Vergeven, daar hou ik niet zo van.

Reacties zijn gesloten.