De Bras van R.Samson

Ben ik dé uitzondering die kwaad en of als eerste vertrok, voordat die R.Samson haar gemanupuleerde eind rapport naar mij kon verdedigen. Simpel omdat de forum-leider het verrekte een inhoudelijke reactie op mijn open vraag zowel mij alsook diverse overige slachtoffers heeft onthouden. Met genoemde redenen luide mijn vraag;”Waarom houd(en) jullie/ Comm.Samson de Rechtspraak hierin buiten schot?Omdat ik al veel eerder de indruk kreeg dat die oud Procureur Generaal, ernstige manieren wist gebruiken mij vooral niet bij de eerste lotgenoten-ontmoeting te willen toe-laten. Vanwege de/mijn ervaringen inzake de / het soort mishandelen waarna zij onderzoek zou doen, al in 1971 door mij naar een/mijn kinderrechter als mijn bezwaar gezien heeft.
Hoe die rechter mijn “verraad”, succesvol tegen mij wist te “laten”,wraken. Niet voor de grap wees ik o.m. Samson welke invloeden een rechter gegeven zijn als blijkt dat zo een zijn eigen zaakjes door een dergelijke snotneus met al de bezwaren en informatie waar behalve de gehekelde seksuele mishandelingen, in hetzelfde jongens tehuis door een latere directeur een uitzonderlijk drugs-kartél werdt neergezet!

Wij minderjarigen werden geacht ruimhartig te consumeren van de eigen gekweekte hennepproducten. Lastig voor die directeur alsook die kinderrechter, ik had geschreven aan die rechter dat ik niet gediend was van die drugs. Bewijzen kan ik nooit hoe exakt de rechter e.a.,kon aanwenden ter opleuking van diens toen aanstaande pensioen. Helder was dat deze absoluut geen moeite gehad heeft dat wij jongetjes als seks-object gebruikt konden blijven worden. Te zwijgen hoe en waarom ik in dat tehuis na mijn melding nog 5 jaren opgeborgen kon blijven. Hoe werkelijk verhinderd werd dat ik een eigen opleidingwens zou merken á passant geregeld werd. Dat mede daardoor ik een kont vol schulden gekregen heb. Die rommel wel in elf jaren opgeruimd had. Er in 1986 goed achter kwam hoe een minister van justitie over gedacht had een dergelijke tehuis-directeur is gaan nodig hebben. Zo een liet de minister ’s lands rechtbanken bezoeken en zou kapabel geacht zijn rapportages te doen over het integer functioneren van die “bedrijfs tak”! Vreemd toch?

1 antwoord
 1. Leo Noltus
  Leo Noltus zegt:

  Bijna een maand na het eindrapport van Cie Samson, lijkt mij nodig”(al de 2e x)”,te beschrijven,

  dat nagenoeg niets tegen georganisseeerde misdaden, waardoor “(wij)”,lotgenoten beschadigd zijn gebeurd. De tel.hulplijn, geopend nadat R.Samson vond klaar te zijn met haar broddelwerk, zou meteen te hulp schieten na melding van (seksueel),kinder-mishandeling?

  Echter bij navraag was te horen:”Wij zullen uitsluitend handelen binnen het kader van de wet!”

  Hiermee is dan gezegd dat dergelijk omgaan met een kind wél wettelijk toelaatbaar gebleven is! Voila, SHN’s tel.dienst bekend dat aangaand kleur.

  Zo mij verder vanuit diverse ambtelijke organisaties waar Cie Samson vrolijk bij mee loopt is mij gisteren door iemand van Provinciale Staten Limburg duidelijk gemaakt, ook zo’n ambtelijke dienst zal niets doen tegen dergelijk georganiseerde misdaden! De niet uitgesproken reden is mij helder. ’s Lands overheid heeft gemeenten souvereiniteit gegeven. Hiermee kan /willen bestuur en of ambtenaren geen invloed doen gelden in geval zij voor ander soort overheids diensten beëdigd zijn! m.a.w.Ten goede is niks veranderd !Waar ik mij inmiddels best aan erger, meer dan eens vraag ik Stichting Mannenhulpverlening na Seksuee…,aandacht. Erg sumier ontvang ik reactie. Is niet een lotgenoot die zich stoort na wat kennelijk gebeurd? Zou hierna weer niemand reageren, was dit het laatste dat ik op deze site schrijf !Bijkomend, uiterst 1 dec.,a.s.,woon ik in Duitsland. Deze PC.,sluit ik over enkele dagen af, de schijf is vol etc.,echter via t.nr.,06-20457690 ben ik berijkbaar.

  Vriendelijke groet; Leo Noltus

Reacties zijn gesloten.