De speech van de premier van Australië

Zie je Rutte dit doen? Excuses maken dat de overheid de RK kerk zijn gang liet gaan en tot nu toe geen juridische stappen heeft ondernomen?

2 antwoorden
 1. Ben Goeman
  Ben Goeman zegt:

  Ach,
  omdat niemand je een reactie geeft op je beide artikelen op het forum over de excuses van premier Morrison,
  dan doe ik het maar, door middel van deze mail.
  Voor jou is dit te meer belangrijk, omdat je geworteld bent in Australië.
  Je hebt er lang op moeten wachten, denk ik. Eindelijk is het zover gekomen.
  En nu maar hopen dat de acties die ondernomen zullen worden, effectief zullen zijn.
  Jammer dat het in Nederland niet zover gekomen is. De aard van het volk, denk ik.
  Maar misschien komt het ooit toch nog tot een kentering hier.
  Hangt ook een beetje af van de paus, wat die gaat doen aanstaande februari.
  Hoe dan ook, het klimaat verandert.
  En daar heb jij een steentje aan mogen bijdragen. Of noem het maar een molensteen.

  Ben, alias “een jongen”

 2. Stijn van der Wijngaard
  Stijn van der Wijngaard zegt:

  @ Ben Goeman,
  Zou het kunnen dat anderen en ik het bericht nog niet hadden gezien en daarmee niet eerder gereageerd hebben?
  Jouw reactie komt behoorlijk denigrerend op mij over. Ik voel me behoorlijk in de hoek gezet om het maar netjes uit te drukken. Ik kan dit níét waarderen en vraag mij af of deze blog bedoeld is om mensen op deze manier met een lauwe gele vloeistof te overgieten.

  @ Peter John
  Ik kan mij gevoelens voorstellen die je zou kunnen hebben als je de verklaring van de Minister President van Australië hoort. Niet alleen de tekst op zich, maar ook de stap om verantwoordelijkheid op zich te nemen. Voor mij zou het een stap zijn, maar wat betekent het voor mij persoonlijk, een dergelijke verklaring.
  Zou je iets willen vertellen wat dit voor betekent?

  Vriendelijke groeten,

  Stijn van der Wijngaard

Reacties zijn gesloten.