Dubieuze werkwijze Klokk

l.s. lees alles over de dubieuze werkwijze van KLOKK vastgesteld door het onder zoeksbureau REBEL op de Facebook group : https://www.facebook.com/groups/1553698738267249/

 

 

1 antwoord
 1. erwin
  erwin zegt:

  ik denk niet dat dit bericht goed staat, maar ik weet het even niet meer. dus ik gooi het hier maar neer. ik ben bezig met een brief aan de dader, maar ik weet niet of ik die moet versturen en zou graag reacties hebben van anderen. ik ben bang dat het juist tegen mij gaat werken en dat de dader wraak gaat nemen en daar zit ik ook niet op te wachten. graag jullie reacties.

  Brief aan de dader.

  Aan dader.

  Zo ik ben nu eindelijk toe aan de brief aan de dader. Die moet ik van de therapie schrijven. Jij bent de dader. Jij hebt me toen ik 9 of 10 jaar was misbruikt in het kamertje bij opa. Je hebt toen met je pik zitten spelen en ik wilde nog zeggen het moet in een kut. Dat heb ik toen niet gezegd. ’s Ochtends werd ik wakker met allemaal spul op mijn gezicht. Je bent toen kennelijk in de nacht toen ik sliep in mijn gezicht klaargekomen. Je bent jarenlang door gegaan met je vieze sexspelletjes. Met het balletje in je broek stoppen. Ik durfde op een gegeven moment helemaal niet meer in de nacht naar de wc.
  Je hebt mijn leven hier mee verpest, mijn eigen sexualiteit verpest.

Reacties zijn gesloten.