Een opgewonden juf is de natte droom van elke puberjongen. Toch?

Het is vanzelfsprekend dat een meisje zich geïntimideerd voelt als een volwassen man haar seksueel getinte berichten stuurt. Waarom is het moeilijker voor te stellen dat een puberjongen zich ongemakkelijk voelt als zijn docente avances maakt?

In De Correspondent schreef Vera Mulder op 20 januari 2014 hierover dit artikel. Op verzoek van de auteur is het artikel via deze link te lezen.

https://decorrespondent.nl/636/een-opgewonden-juf-is-de-natte-droom-van-elke-puberjongen-toch/17930748-37ceade3

 

 

 

1 antwoord
 1. marja
  marja zegt:

  Al vijf jaar lang schaam ik me elke dag voor mijn gedrag. Ik heb seksuele contacten met jochies die soms nog maar in de brugklas zitten. Zelf ben ik een vrouw van 44 jaar.

  Elke keer als er weer een jongen is langs geweest zeg ik tegen mezelf “dit was de laatste, ik stop er mee”. Maar als er dan weer een jongen belt of hij langs mag komen dan laat ik ze toch weer langskomen. Sommige jongens staan met 10 minuten weer buiten en een orgasme krijg ik er meestal niet van. Het gaat er alleen maar om dat zo’n jongen het leuk vindt. Hij kiest wat hij wil doen, ik doe enthousiast mee en 10 tot 30 minuten later is zo’n jongen dan weer vertrokken.

  Hoe kan ik stoppen?

  marja1970@safe-mail.net

Reacties zijn gesloten.