Geen Zin

Sportfederatie NOC/NSF: Zijn er alleen sportende meisjes misbruikt?
Hoe helpen jullie de duizenden jongens / mannen om naar voren te komen met hun verhaal?

Met een hulplijn van slachtofferhulp? Dat wordt net zo’n mislukking als bij kerkelijk misbruik.

Door seksueel misbruik wordt je traumaseksueel en loop je een psychische dwarlaesie op. De dader zit in je en je weet het niet. Je hebt hulp nodig van ervaringsdeskundige hulpverleners om de dader en de daad uit je te krijgen.

 

2 antwoorden
 1. Raymond
  Raymond zegt:

  NOC/NSF gaat het in “eigen beheer”onderzoeken. De uitzending destijds waarbij een voormalig vertrouwenspersoon haar verhaal deed, zegt meer dan voldoende . Dit gaat een drama worden. Men moet eerst zorgdragen voor een veilig en volstrekt onafhankelijk meldpunt. Het aantal aangiftes/zaken gerelateerd aan het aantal meldingen doet vermoeden dat ook hier sprake is van een mega-doofpot. Wanneer toont de overheid daadkracht en worden slachtoffers eens serieus genomen???

 2. Rael
  Rael zegt:

  In het jaar 1999 ik was toen 13 jaar verhuisden we naar Limburg. Ik ging naar een nieuwe school en een boksclub in Sittard. De sporttrainer was ook de gym en wiskunde leraar van de school. Hij 34 jaar toen had een vrouw en een dochtertje van 6 jaar. Als ik hem nu moet omschrijven was hij fysiek heel sterk en dominant agressief macho man. Hij deed aan bodybuilding en had ook een eco biologische tik. Hij is veganist / vegetarier en was daarom bang om zijn hormoonhuishouding . Dus at ik noem hem maar X geen vlees Hij wilde sperma van jonge jongens om hem vitaal te houden zijn testosteron spiegel. Dat kwam ik pas later achter waarom hij jongens misbruikte.

  Ik melde me aan met mijn vader op de boxcentrum. Hij gaf het reglement waarin oa stond dat een sportbroekje met binnenbroekje verplicht was, bokshandschoenen, gebitsbeschermer etc. Het dragen van een kruisbeschermer of tok en douchen is verplicht . De hele uitrusting kon tegen gereduceerd prijs bij de club gekocht worden. Ik moest alles wel eerst passen en had X een afspraak gemaakt.

  Het tijdstip was na de training om 8 uur avond. Ik zag een groep jongens en mannen aankleden en vertrekken. Ik was alleen met X die naar me kwam met de vraag.. heb je er zin in om alles te gaan passen. Maar heel sneaky zei het is hygiënisch om eerst te douchen. Komt mooi uit
  want ik zweet van de training. Hij stond in een paar seconden naakt voor me en ik aarzelde.
  Kreeg direct het verwijd dat ik geen mietje of homo was of zo. We hebben alle twee een plasser dus ik moest me niet aanstellen. Ik had bijna alles uit en ongeduldig trok ie mijn boxer naar beneden. X wilde me leren hoe ik me goed moest wassen. Hij zeepte me in ook mijn geslachtsdeel en was erg handtastelijk. Ik voelde zijn vinger half in mijn anus steken. Ik was super bang voor X een atletische testosteronbom.

  We liepen naakt samen naar de paskamer waar de box spullen lagen. Het eerste wat hij in zijn handen had was de kruisbeschermer. Grijnzend deed ie het plastic cup om . Hij maakte me verlegen toen X zei dat ik twee dikke zaadballen had. Hij voelde eraan en kneep gemeen in mijn balzak. Ik riep auw en hij zei dat ie stoppte als ik zeg of ik al sperma spuit. Ik knikte van ja en X met een big smile op zijn gezicht. Voordat ik het doorhad had X mijn slappe penis in zijn mond. Ik wilde hem wegduwen maar de sportleraar was te sterk met 95 kg. In een korte worsteling lag hij boven mij met een nekklem. Als ik alles deed wat ie wou zou hij me niet laten verdwijnen. Ik had angst om dood te gaan en liet X zijn gang gaan.
  X zat aan mijn tepels te friemelen en ik kreeg een erectie. Ik zag hoe hij mij pijpte en ik was kwaad op mezelf dat ik opgewonden raakte. Het duurde 10 minuten maar het leekt een uur toen ik ging ejaculeren. Ik zag hem gulzig alles doorslikken en X zei grommend lekker veel en zoet sperma.
  Ik lag uitgeput zweten en huilend op de grond.
  Hij smeet me alles wat ik nodig had naast mijn naakte body in de kleedkamer

  Mijn eerste seksuele misbruik met X. In de jaren daarna tot mijn 18 jaar ben ik wel 2000 keer dagelijks soms twee keer op een dag gepijpt.
  In ruil daarvoor kreeg ik goede cijfers op school.
  Toen ik naar een interneinternaat in België ging studeren over de grens stopte het misbruik .

Reacties zijn gesloten.