gevolgen pas na 55 jaar?

ª Ik was 7 jaar toen ik een toen ik 14-jarige jongen moest bevredigen, Het begon toen hij me uitnodigde om achter in de tuin te komen zonnebaden. En in bad ga je zonder kleren! Ik vond het niet raar maar wel fijn kan ik me herinneren. Hij knuffelde mij en ik maakte hem klaar. Ik wist toen alleen niet dat dat zo heette. Die zelfde jongen heeft mijn eerste zaadlozing opgewekt. IK vond het spannend.Heb dat weggestopt. Ben getrouw enz. Niets aan de hand. Nu blijkt twee van van mijn kinderen biseksueel te zijn. Een daarvan is getrouwd en heeft kinderen Ik denk dat ik dat ook ben, of misschien geworden ben door wat ik in mijn jeugd heb gedaan. IK heb nu schuldgevoelens t.a.v. mijn kinderen. Om mijn seksgevoelens te testen heb ik homogelegenheid bezocht. Dit trekt mij aan lijkt het wel. Ik heb hulpgehand ongeveer twee jaar geleden. Hielp mij niet echt. Men vond dat ik er goed mee omging. Dat ik het een plaats kon geven. Dat ik sterk was. enz. Maar ik twijfel, ik ben bang voor mijn gevoelen…

—–