vraag over pijn in onderlichaam

geachte,(deze mail was eigenlijk voor een andere organisatie bedoeld)

naar aanleding van een probleem waar ik al een 17 jaar mee kamp stuur ik u deze mail.

De eerste keer dat ik deze pijn gewaar werd zal ik een jaar of 15 zijn geweest.
Ik wist niet goed waar ik pijn had toen de dokter mij dit vroeg , ik wees naar mijn liesstreek.
Mijn eerste diagnose, te veel zaadcellen.
De tweede keer verliep quasie hetzelfde.
Iedere keer wanneer ik mee aangetrokken voelde tot een meisje en de volgende logische stap zou intimiteit betekenen kwam de pijn op.
Ik probeer hedendaags te pijn te vergelijken met andere pijnen , maar dit is nergens te plaatsen.
Ik heb al heel wat pijn te verduren gekregen , maar deze pijn is toch wel de zwaardste.
Het blijft ongeveer een 2 tal uren hangen , en op dat moment is alles gekleurd in pijn.(ik denk zelfs dat ik ooit 4 uren nock out zal zijn geweest van de pijn)
Iedere keer ik intiem ben met een meisje dat ik graag zie komt dit heel sterk op.
Ik heb ondertussen een 15 langere relaties gekent en iedere keer komt deze pijn op. meestal duurt het slechts een 3 tal weken, en daarna is de pijn weg.
Ik heb ondertussen ook alles geprobeert, het begint meestal eerst met de diagnose, het springen van de appendix, daarna is er een andere diagnose bijgekomen een torseo of verdraaiing van de teelballen.
Ook zijn er verschillende artsen (evenveel als relaties die mijn teelballen hebben vastgenomen, en vaak kreeg ik te horen wanneer de collegas met elkaar overlegden dat ik comedie speelde. Meestal gebeurde dit s nachts en meestal was er thuis iemand aan het wachten die ik graag zag.Het idee dat ik dan graag zou hebben dat een man mijn ballen vastneemt vind ik nogal raar dat ik dan comedie zou spelen.
Nu heb ik ook een echo laten nemen, verschillende , ook op het moment van de pijn, mijn bloed alsook mijn sperma laten controleren.
maar nergens kreeg ik een anttwoord.
ik heb een uroloog erover aangesproken en deze liet verstaan dat het ging om spasmen. Samentrekken van de spieren. Een verpleegkundige die ik al jaren kende liet verstaan dat spasmen niet op gerichtte momenten voorkwamen en dat dit bij mij wel de situatie is.
Toen ik de specialist liet verstaan dat het enige dat hielp mastruberen was liet deze verstaan dat dit de juiste manier is.
Maar das ook niet echt handig , ik heb dit een paar keren geprobeert, maar vrouwen voelen zich dan snel bedreigt denk ik dan.Of het gevoel dat ze niet aantrekkelijk worden gevonden.
Op een gegeven moment stelde iemand voor om een sexuoloog aan te spreken.
Een afspraak werd gemaakt en deze liet verstaan geen tijd te hebben.
Ik ben dan naar een psychiater geweest en deze liet dan op zijn beurt weten dat hij al gehoord heeft van mannen die veel pijn hebben na de ejaculaite, niet ervoor.
Wat ik er ook nog bij wens te vertellen.
Een paar jaren geleden , ik meen te geloven in 2006 had ik een gesprek met mijn psychologe waarin ze aan mij vroeg of ik ooit sexueel misbruikt ben geweest.(tijdens deze sessies hadden we het heel vaak over sexueel misbruik bij kinderen ,, de vraag was naar mijn gevoel wel gemogen)
Ik liet verstaan dat ik dit wel had geweten dat dit wel een rare vraag is.
Toen de sessie bijna was afgelopen stelde ze de vraag nog eens , ik werd kwaad en liet haar verstaan dat ze die vraag al had gesteld.
Een 8 tal uren erna kwam ik in mijn kamer, werd ik mij een ongelooflijke panische angst gewaar en zag en kerel en een blauwe deur.Kotsen was hetgene ik het volgende mond deed.
ik heb nog nooit zo een angst gevoeld. Ook had ik mij voorgenomen dat ik mij nooit meer op deze manier wilde voelde.
Een 3 tal weken erna had ik echt het gevoel dat alle gevoel uit mijn lichaam leek te verdwijnen en leek ik mij heel wat zaken niet meer te herinneren. Ik heb hierover gelezen en meen te geloven dat dit een regressie kon zijn.Van de arts kreeg ik te horen dat het ging om een depressie.

Los van mijn volledige verhaal, ben ik nog steeds op zoek naar een invulling.
Dit jaar heb ik een zeer zwaar trauma verwerkt(een toen ik 12 jaar was,de andere toen ik 8 was.) ,een dissocatie uit mijn kinderjaren , de tweede om eerlijk te zijn. maar nergens een duidelijkheid van bovenvernoemde symptomen, nergens een duidelijkheid van een blauwe deur en een kerel.

Ik ga ook niet de vraag stellen of u zou denken of ik …
Maar wel de vraag of u weet of anderen mannen die sex. misbruikt  zijn geweest bepaalde symptomen dragen die lijken op die van mij.

Ik hoop dat ik kan rekenen op het feit dat deze vraag tussen ons blijft, maar eigenlijk hoop ik nog meer op een antwoord.
Ik heb mijn verhaal al aan heel wat mannen verteld , maar nergens lijken anderen mijn symptomen te herkennen.

Daar ik meen te geloven houdt u organisatie zich bezig met symptomen die onverklaarbaar lijken.
Ik meen te geloven dat u ergens wel een databestand moet hebben waarin onverklaarbare symptomen voorkomen.
Ik ben een beetje ten einde raad en hoop via deze weg een antwoord te krijgen.

Mocht mijn verhaal niet echt logisch of herkenbaar klinken hoeft er ook geen antwoord gegeven te worden

mvg

2 antwoorden
  1. Subhash
    Subhash zegt:

    (Her)belevingen zijn zeer persoonlijk en verschillend. Niet alles komt volgens een bepaalde routine. Beschrijven van je gevoelens vooral die angstig zijn of vreemd e.d. Uiteindelijk vervagen zulke zaken en ga je doen wat je werkelijk wilt in je leven. Bij iedereen is dat uniek. Heb persoonlijk veel herbelevingen gehad. En in het begin vonden velen het vreemd als ik erover wilde spreken. Zocht altijd een horend oor. Helaas was soms het papier of een boek dat luisterend oor. Groet subhash

  2. ben goeman
    ben goeman zegt:

    Een aantal jaren geleden kreeg deze jongen (Ben) veel pijnen in zijn liesstreek, steken, waarvan hij ineenkromp. Door een uroloog een operatie moeten ondergaan aan mijn prostaat, of beter gezegd mijn plasbuis, zoals hij dat noemt. De pijnen verdwenen niet. Een tweede uroloog schreef medicijnen voor, hielpen ook niet. Daarna verdwenen de pijnen langzamerhand vanzelf. Nu weet deze jongen de oorzaak: seksueel misbruik, zoals PeterJohn Schouten dat ook in zijn boek aangeeft. Die lichaamsklachten leken dus wel een beetje op die van jou, vandaar dit berichtje. Misschien heb je nog iets aan mijn stukje poëzie op mijn site, bij Lotgenoten, en bij Honderd verhalen (Ben, 1 juli, met dat jongensfotootje), dat gaat over de gevolgen van het misbruik. Sterkte! Ben

Reacties zijn gesloten.