Het Erkende Lichaam

238.jpgTitel: “Het erkende lichaam”
Auteur: Yakiz Bakker, Zvika Frank e.a.
ISBN-nummer: (geen) uitgave TransAct
Info: over lichaamsgerichte therapie voor mannen en jongens die seksueel misbruikt zijn.
‘Het erkende lichaam’ gaat over lichaamsgerichte therapie voor seksueel misbruikte mannen en is samengesteld uit artikelen, reeds beschreven casuïstiek en verslagen van interviews met lichaamsgerichte therapeuten. Het doel van deze publicatie is de lezer te informeren over een aantal lichaamsgerichte werkvormen en te inspireren bij het geven van hulp aan seksueel misbruikte jongens of mannen. Daarbij richt het zich op zowel professionals als studenten in de hulpverlening, psychologie, psychotherapie en specifieke opleidingen voor lichaamsgerichte hulpverlening.

Het erkende lichaam 591.62 KB 4434 downloads

Titel: “Het erkende lichaam” Auteur: Yakiz Bakker, Zvika Frank e.a. ISBN-nummer:...
2 antwoorden
  1. Mark
    Mark zegt:

    “Het stuk zelf wordt voor mij interessant op het moment dat praktijkvoorbeelden beschreven worden… pijnlijk herkenbaar ondanks het feit dat het schrijven bedoelt is voor hulpverleners. Ik was al heel sterk aan het twijfelen om meer met mijn lichaam te gaan doen. Nu ik dit stuk gelezen heb, weet ik het zeker! Ik ga binnenkort weer beginnen met (gezond) sporten en overweeg zeer sterk om een haptonoom op te gaan zoeken. Hoe meer ik er over denk, hoe logischer het ook allemaal wordt. (mark)

  2. Paul
    Paul zegt:

    Mark mag ik je adviseren goed te checken of de haptonoom ‘past’ bij jou. Maar meer nog of deze persoon weet heeft van mannen met/na misbruik.

Reacties zijn gesloten.