Het verhaal van mij!

Ik weet niet goed waar ik moet beginnen. Veel pijn en verdriet komen er weer naar boven!

16 jaar terug is het gestopt, 6 jaar ellende, pijn, angst en verdriet. 6 jaar lang in een netwerk gebruikt te zijn waar meerdere kinderen slachtoffer waren, waaronder ik, een net 6 jaar oud mannetje. Een makkelijke prooi.

Ik was 6 jaar oud, en fietste zoals elke ochtend over de camping waar wij elke zomer 6 weken stonden. Een man riep mij, “Hey moet je eens kijken wat voor een vis ik gevangen heb” ik, de vol goede trouw, ging het poortje binnen en de man riep mij binnen.
Toen ik binnen kwam werd ik vast gepakt en op een bed gegooid, mijn kleren werden hard uitgetrokken en de man begon mij te betasten, en aan mijn lul te zuigen. Hij trok zijn kleren uit en ik begon hard te trappen, maar de man zette een mes op mijn keel en zei dat als ik zo door ging ik niet meer naar mijn ouders toe zou kunnen.

De man draaide me om en verkrachte me bruut.

Daarna bleef hij aan me zitten, en vertelde me, nog altijd met het mes op mijn keel dat ik later die dag weer terug moest komen. Hij kleede me weer aan en zette me buiten. Ik, vol van pijn en angst liep met de fiets in de hand terug naar onze caravan en vroeg of ik mocht gaan zwemmen. Zoals altijd ging mijn vader mee naar het zwembad, en daar kwam die man weer aan. Hij stond te praten met mijn vader, en mijn vader riep mij of ik had afgesproken met zijn kleinzoon. Ik zei maar ja, en ging met de man mee…….

Dit herhaalde zich dag in dag uit, de man nam me overal mee naar toe, liet me dingen doen met zijn kleinkinderen en andere jongens van de camping. Er werden foto’s gemaakt, en ook andere mannen kwamen om hun portie op te halen.

5 kinderen inclusief ik ken ik er nog van, en helaas ben ik nog 1 van de 2 die er nog van leefde. Mijn beste vriend heeft zich 3 jaar terug van het leven beroofd, 2 andere al eerder, waarvan 1 voor mijn ogen toen ik 13 was.
De gene die naast mij nog leeft zie ik geregeld maar we praten er NOOIT over, ook pas sinds kort heb ik het mijn ouders en vriendin verteld. Het blijft aan je vreten, geen rust, altijd oplettend, haviksogen als iemand op je af stapt.

Gaat dit ooit nog over????????

Dit is slechts een zeer beknopt stukje uit het totaal plaatje, dit doet al genoeg oprakelen!

3 antwoorden
 1. Nica
  Nica zegt:

  Ook jou verhaal is heel heftig. Het is niet te filmen wat er voor zieken er in de wereld rondlopen! Ik ben pislink als ik dit lees, hoe kunnen ze!!!

  Ik heb nog een vraagje, hebben jouw ouders nooit iets aan je gemerkt nadat je iedere keer bij die eikel bent geweest? Of dat je tegenstribbelde?

  Groetjes Nica

 2. Richard
  Richard zegt:

  Ze vonden nu, ze een klein gedeelte weten, wel dat ik me steeds meer terug trok van alles en iedereen. Minder knuffelig werd enz.

  Tegenstribbelen om naar die man te gaan heb ik nooit echt gedaan naar mijn mening. Waarom weet ik niet, waarvoor ik me nu nog dagelijks voor tegen me kop sla!

  HOE kan het, dat als iemad je zoveel pijn aandoet je er toch telkens terug komt?????

 3. Nica
  Nica zegt:

  Ik heb zelf ook spijt dat ik bepaalde acties niet heb ondernomen.

  Hoe het komt dat je toch telkens terug komt?
  Je zit vast in zijn web…. Zo zie ik dat.

Reacties zijn gesloten.