Informatieavond in Gouda

Impact van seksueel misbruik bij jongens en wat de gevolgen zijn op het leven van een man.

In de media komt seksueel misbruik steeds vaker onder de aandacht.
Iedereen vindt misbruik heel erg, maar wat is er zo erg aan? Er is niet veel kennis over de schade die ontstaat, wat de gevolgen zijn en over het verwerkingsproces.
Deze informatieavond geeft u meer duidelijkheid over de gevolgen van seksueel misbruik maar ook wat er nodig is om het misbruik achter u te laten.
De avond is bedoeld voor mannen en hun partners , vaders en moeders waarvan de zoon werd misbruikt, betrokken familieleden, getuigen en andere betrokkenen.
Ook hulpverleners die zich meer willen verdiepen in dit onderwerp zijn welkom.

Tijd: vrijdagavond 2 oktober van 19:30 tot 22:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Plaats: Gebouw “De zelfmakers” Nieuwe Gouwe Wetzijde 3A Gouda
Voorwaarde: aanmelding via het contactformulier van de website www.metcompassie.com
Kosten: 10 euro
Presentatie: Cor van Haaften

4 antwoorden
 1. weeckers gaston
  weeckers gaston zegt:

  Ik werd van mijn 3 jaar misbruik door mijn oom en zijn vrienden samen met mijn neef van 5 jaar hij tot zijn zelfmoord toen hij 14 jaar was ik tot 19 jaar. Het is al 42 jaar geleden en nog kan ik niet normaal zijn ik voel nog altijd de pijn en ben bang van alle aanraking en sla snel in paniek. Ik word sinds mijn 25 jaar al opgevolgd door een pygiator heb al 8 x zelfmoord gepleegd zonder succes Ik wou dit verhaal vertellen voor andere slachtoffers.

 2. Cor
  Cor zegt:

  Beste Gaston, wat moedig van je om zo openhartig in een paar zinnen het misbruik wat je hebt meegemaakt te delen met anderen. Het is gewoon verschrikkelijk. Hoe moet je dat toch achter je laten. Ik weet niet of de hulpverlening die je hebt gehad en nog hebt je helpt. Ik hoop het wel voor je. De weg van verwerken is niet gemakkelijk maar toch hoop ik dat je het misbruik achter je kunt krijgen zodat je weer van jezelf en het leven kunt gaan houden. Ik wens je alle goeds toe. Cor

 3. Cor
  Cor zegt:

  Vrijdagavond 2 oktober de informatieavond gehad over seksueel misbruik bij jongens. Het was een bijzondere avond. Er was een veilige sfeer en hebben gesproken over het herstel van de schade. Het was een hoopvolle avond.
  De volgende avond is op 22 januari 2016 in Gouda. Zie http://www.metcompassie.com

Reacties zijn gesloten.