Joop W. internaat Nijmegen

Ik ben misbruikt van kerst 1980 tot 1984, door een directeur van een internaat in Nijmegen Dhr. Joop W. of eigenlijk Z-W. Nadat ik door mijn pleegouders in elkaar gemept was ben ik weggelopen, en via een omweg bij hem terecht gekomen. Hij heeft mij toen “liefdevol” opgevangen! Ik heb jarenlang gedacht dat ik medeplichtig was, maar daar denk ik inmiddels heel anders over.
Ik heb inmiddels melding gemaakt bij de politie maar de zaak is verjaard. Toch ben ik op zoek naar anderen die misschien ook door deze man misbruikt zijn.
Albert Jan

2 antwoorden
  1. dimfi
    dimfi zegt:

    hoi, een late reactie.ben aan het zoeken in het verleden van een overleden vriend, die het erg moeilijk heeft gehad tijdens zijn leven.onder andere door zijn periode op een internaat.zag per toeval de reactie op dit verhaal.en de naam sonneville. aangezien dit het internaat is, waar hij in dezelfde periode zat.
    Dimfi

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.