Klein seminarie Apeldoorn

Ik ben op zoek naar schoolgenoten van mijn vader, Eddy Tolboom, op het Klein Seminarie in Apeldoorn in de periode 1952 – 1957.

In SPITS verscheen artikel over ene “Peter Wansink” (niet zijn echte naam) een jaargenoot van hem. Ik zou graag in contact komen met hem of met mensen die “Peter” of mijn vader hebben gekend in die periode. Mijn vader is overleden, maar ik zou graag meer te weten willen komen over hem in de desbetreffende periode. Gezien het verloop van zijn leven, vermoed ik dat ook hij te maken heeft gehad met seksueel misbruik.

Iedere informatie, van of over degene die zich Peter Wansink noemt in het artikel in SPITS, jaargenoten van mijn vader of het Klein Seminarie in Apeldoorn in het algemeen, zou mij kunnen helpen.

Bij voorbaat dank voor de hulp.

Dit is de link naar het artikel op het spitsblog over Peter Wansink:
http://blog.spitsnet.nl/2010/03/12/ik-wil-die-onrust-niet-terug/

1 antwoord
  1. Lieneke van de Griendt
    Lieneke van de Griendt zegt:

    Beste heer Tolboom,

    Ik ben de dochter van Frans van de Griendt en ik kan u helaas niet helpen, want hij ging naar dit semenarie van 1934-1940. Maar ook ik zoek naar mensen die iets weten uit die tijd op het semenarie aldaar….

    Succes, groeten, Lieneke van de Griendt

Reacties zijn gesloten.