5 antwoorden
 1. 14jarigmeisje
  14jarigmeisje zegt:

  hallo ik ben een meisje van 14 en ik ben op de leeftijd 4,6,7,12 sexueel misbruikt geweest door mijn opa ik heb enkele maanden geleden het aan mijn moeder verteld en ze geloofde mij want hij had ook mijn moeder en mn tante sexueel misbruikt op
  de leftijd 6 jaar we zijn naar de politie geweest en nu gaat het enkele maanden duren tot hij een straf krijgt ik ga ook gaan praten met een psygoloog dat helpt wel maar ik kan nog altijd moeilijk slapen omdat ik bang ben
  om beelden te zien of nachtmerries en als ik naar de stad ga waar hij woont ben ik bang om hem tegen te komen en ik ben ook bang om een vriendje te hebben omdat ik bang ben dat hij mij ook gs misbruiken of later als ik ouder ben om voorspel te hebben of sex ik voel me ook anders dan mn vriendinnen ik herriner me veel wat er vroeger gebeurde maar niet de goeie dingen ik herriner me voorbeeld dat hij vroeg om mn kamer te tonen en dat hij me op bed legde en mij betaste en met zn tong je weet wel waar ik kan er niet goed over praten en weet ook niet hoe ik het moet uitleggen

  • Anoniem
   Anoniem zegt:

   Heel erg om zoiets mee te maken. Ik zelf ben van mijn 14 etm 16e aangerand als minderjarige door mijn zwager. Mijn ouders heb ik t met moeite toen verteld. Ik ben nu 45 jaar en geb nog steeds spijt dat ik geen aangifte heb gedaan. Mijn ouders waren er niet voor mij. Alles ging de doofpot in. Niemand die mij beschermde. Het is pedofilie en strafbaar. Ik ben nu met politie en slachtofferhulp bezig. Ik hoop dat zulke mensen gestraft worden. Goed dat je het niet last zitten. De laatste woorden voordat ik met 18 jaar het huis verliet waren van mijn moeder dat ik dit beter mee kon maken dan mijn zus moest scheiden. Ik brak. Mijn zus wist het. Ik heb voor mezelf gekozen. Die Paul uit Zoetermeer krijgt nog wel zijn straf. Ik geloof dat ze nu op in Zoetermeer wonen. Als ik het over zou moeten doen dan zou ik aangifte doen en de doofpot weggooien.
   [herkenbare naam en plaats verwijderd door webmaster ivm smaad]

  • Janne Geraets
   Janne Geraets zegt:

   Hallo dappere meid.
   ik kom dit bericht nu (december 2018) pas tegen. Ik ben ook misbruikt en heb dat 2010 voor de televisie en radio mogen vertellen. Ik ben deels geholpen. Dat is een plezierig iets.
   Geweldig dat jij via deze site je verhaal durft te vertellen en hoopt dat je verder geholpen kunt worden. Ik vroeg mij af of jij ook verder geholpen bent of dat je nog steeds op zoek bent naar hulp en ondersteuning. Het zou heel erg triest en ernstig zijn als je geen of onvoldoende steun hebt gekregen.
   Het is gewoon belangrijk dat een ieder die seksueel misbruikt is op een betere manier in zijn of haar leven verder kan.

   Vriendelijke groeten
   Janne Geraets

 2. Christina
  Christina zegt:

  14jarig meisje.
  Kijk eens op de website van deze mensen. Die weten waar ze het over hebben als het om seksueel misbruik gaat. Ze helpen nu ook anderen die hetzelfde is overkomen. Hebben mij ook heel goed geholpen.

 3. m97v19
  m97v19 zegt:

  Ik ben voor mijn 5de seksueel misbruikt. Hier kwam ik pas op 18 jarige leeftijd achter. Als je voor je 5de levensjaar seksueel misbruikt bent heb je geen beeld herrinneringen. Omdat ik toentertijd door mijn PTSS alles vergeten was kwamen de heringen in de vorm van onverklaarbare paniek en vage lichamelijke klachten terug.Daarnaast heb ik mijn vader seksueel opgewonden van mij zien worden & in het pleegzorgdossier gezien dat er vroeger mogelijk sprake was van seksueel misbruik. Daarnaast heb ik gelezen dat ik als kind seksueel overschrijdend gedrag vertoonde. Met de zelftest voor traumaseksualiteit en psychische dwarslaesie kwam ik uit op een score van hoger dan 80%. Hieruit kan ik concluderen dat ik ben misbruikt door mijn vader. Mijn vader is verstandelijk beperkt en daarom woonde ik gelukkig sinds mijn 5de er niet meer.
  Mijn tips voor jouw zijn:
  1 deze site lezen traumaseksualiteit & psychische dwarslaesie
  2 het geheim openbaar maken bij mensen in je omgeving
  3 naar een lotgenotengroep gaan

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.