Lotgenoten

Hallo,

Ik ben bezig met een leuke avond of dag te organiseren voor misbruikte jongeren en wil hiervoor in contact komen met leeftijdsgenoten die ongeveer hetzelfde meegemaakt hebben om te brainstormen en uiteindelijk naar die dag of avond te komen. Zelf ben ik misbruikt van mijn 3e tot mijn 10e en ik zou graag ervaringen willen delen. Aangezien niemand het openlijk erover heeft, ken ik niet veel lotgenoten, en al helemaal geen lotgenoten van mijn leeftijd. Ik ben wel naar lotgenotendagen geweest, maar die waren met allemaal oude vrouwen waarmee je dan ging ‘knutselen’. Ik wil een heel andere aanpak nemen, namelijk echt plezier helpen. Zoals een klein festival met alleen misbruikte jongeren tussen de 13-25 en hen directe omgeving. Zo wil ik een veilige haven creëren en ons van daaruit sterk maken. Graag zou ik willen brainstormen hierover, en aangezien deze organisatie speciaal gericht is op jongens, stuur ik hier een berichtje, want ik wil die groep niet vergeten, wat vaak wel gebeurd. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje of reageer hierop. Dat zou ik heel erg op prijs stellen.

Alvast bedankt,
Willianne

3 antwoorden
 1. han linders
  han linders zegt:

  Dag Willianne,

  Wat een goed idee van jou! Ik hoop dat je veel succes zult hebben omdat ik denk dat het een goede zaak is. Ik ben 67 jaar en had graag meegemaakt dat er zoiets was geweest toen ik jouw leeftijd had.

  Nogmaals, heel veel succes!

  Han Linders

 2. Justin
  Justin zegt:

  Hoi,
  Ik heb je post gedeeld op mijn Facebook. Wat ontzettend mooi dat je dit doet, raakt me in mijn hart. Maak en hou het bespreekbaar, hoe erg het ook is, het mag geen taboe zijn. Haal er wat moois uit inderdaad ipv een knutselwerkje, jullie mogen er zijn…Nee, jullie zijn!!

  Ik hoop dat het je lukt. Het zou leuk zijn als je laat weten hoe het was.
  Ik wens je veel succes.

  Justin

 3. brenda
  brenda zegt:

  Ben nu 72jaar , en misbruikt en mishandeld in een weeshuis, in 1949 ,en in jaren 50 door een geestelijke van de rk kerk.
  Heb dat in 1983 stukjes opgeschreven.
  Dus steunbewijs.
  Mijn zaak moet nog starten , heb ook een steungetuigen van de jaren 50 .
  Mijn oproep staat ook bij klokk op de site .
  weeshuis schiedam
  en st joseph kerk r,dam
  reactie,s graag.
  brenda

Reacties zijn gesloten.