Meewerken aan "JONG" van EO

Beste lezer,

Voor een uitzending van het Nederland 3-programma JONG (EO) ben ik op zoek naar slachtoffers (maximaal 35 jaar oud) van seksueel misbruik. Dit met het doel te laten zien wat de invloed van (kinder)misbruik kan zijn op iemands verdere leven. Thema’s die we aan zouden willen snijden: wat doet misbruikt zijn met je eigenwaarde, je identiteit, en hoe ga je nu om met intimiteit?

Ben of ken jij iemand die seksueel misbruikt is? Mail dan, geheel vrijblijvend, naar jong@eo.nl. Reageren kan anoniem. Vermeld alsjeblieft wel je leeftijd. Je gegevens worden discreet behandeld.

Over onze werkwijze: eerst is er (geheel vrijblijvend) contact via mail en/of telefoon. Vervolgens plannen we eventueel een ontmoeting, waarbij beide partijen elkaar wat beter kunnen leren kennen. Mocht het uiteindelijk tot een opname komen, dan wordt de gast vanzelfsprekend zo goed mogelijk bij het gehele proces betrokken. Het liefst brengen we iemand herkenbaar in beeld, maar indien gewenst is er overleg mogelijk over (gedeeltelijk) onherkenbaar op televisie komen.

In JONG portretteren presentatoren Manuel Venderbos en Klaas van Kruistum jongeren met een bijzonder verhaal. Doel is vooroordelen uit de weg te ruimen en taboes te doorbreken. Het nieuwe en zestiende seizoen van JONG is vanaf 8 februari te zien op Nederland 3. Meer informatie over ons programma is te vinden op www.eo.nl/jong.

Maarten Dallinga
Senior redacteur JONG
jong@eo.nl

2 antwoorden
  1. Hannes Driessen
    Hannes Driessen zegt:

    De EO kan beter de kerkleiders op het hakblok leggen. Het lijkt wel of we in de dierentuin terecht zijn gekomen!!!!!!

  2. ruud
    ruud zegt:

    hallo HANNES DRIESSEN.ik ben ruud massa ik heb gehoordt dat jy de belangen van de groep maastricht vertegewoordig.ik zou graag met jou in contact komen in verband of er eimand is die ook een klacht heeft in gediend tegen de heer leo moes,hy werkte op palvolion tivollie.graag zou ik ook met anderen jongens willen praten.twee jongen heb ik al zien opdueken maar heb geen contact gekregen namelyk benny en bert evers die kwmen ook uit venlo en die kon ik goed want we zaten daar om de zelfde tyd ik hoop dat ik wat van je hoor myn email is RUUD1961@HOTMAIL.COM.alvast bedank.

Reacties zijn gesloten.