Mijn leven, ik wil ervan houden.

Ik heb op zeven jarige een (achteraf) beestachtige seksuele ervaring gehad die zijn weerslag pas op latere leeftijd  liet kennen.
Ik ontmoette jaren later verschijnselen als ontkenning, diepe zelfhaat, sociaal isolement, neiging tot zelfdestructie en ga zo nog maar even door.
Heel wat therapieën, zelfhulpgroepen, lotgenotencontact en medicijnen later kom ik tot de conclusie dat ik mijn leven niet meer in de hand heb.
Mijn huwelijk dreigt hierdoor te stranden en dat is dan misschien het laatste zetje wat ik nodig heb om me helemaal als nobody te verifiëren.
Mijn vrouw heeft vanaf het begin geweten welk vlees ze in de kuip had maar schijnt nu ook af te haken.
Dit is het laatste wat ik momenteel zou willen echter haar belang stel ik in deze voorop, haar wil ik gelukkig zien!!

Graag reacties,  m.n. huwelijken die stranden of dreigen te stranden waarvan seksueel misbruik een direct of indirect gevolg is.

2 antwoorden
 1. herman
  herman zegt:

  Ben ook tot twee maal toe seksueel misbruikt. Heb hierdoor drie operaties moeten ondergaan. Ik zal proberen het kort te houden. Mijn ouders hebben moeten trouwen dat was volgens de kerk een grote schande. Ook voor mijn familie die spraken van schande zij waren allemaal zakenlui en liepen nog al weg met de kerk. Op school waar ik zat heb ik hiervan zoveel narigheid van ondervonden ik kon nooit iets goed doen er mochten nooit kinderen bij mij thuis komen spelen. Ook wilde ik graag bij het kinderkoortje maar nee hoor ik mocht nergens aan mee doen. Toen ik aan de kapelaan vroeg waarom mak ik niet bij het koor antwoorden hij ja jij bent een hoerenjong en je moeder is een hoer ja ik snapte er niks van. Maar deze kapelaan werd op een gegeven moment toch aardig voor mij en begon mij na een paar weken te betasten. Ik gaf aan dat ik dat niet wilde. Maar hij begon zo aardig te worden dat ik hem toch wel vertrouwde.Toen heeft hij mij anaal misbruikt wat leiden tot bloedingen. Toen was voor mij deze vriendschap over. Hij vertelde mij dat ik hierover mijn mond moest houden want anders zou hij maatregelen nemen en dan mocht ik op school of in de kerk nergens meer aan meedoen. Ik heb dit toch aan mijn ouders verteld en zij hebben toen aangifte gedaan bij de politie. Daar kregen mijn ouders de wind van voren en moesten hier maar over ophouden. Op de school waar ik later zat ben ik ook misbruikt door een frater. Hij wist alles zo mooi te brengen voor mij dat ik hem ook vertrouwde.En er volgde weer een operatie. Ik heb dit gebeuren verteld aan het hoofd van de school waarop ik een pak slaag kreeg dat wil je niet weten. Dat doen onze mensen niet vertelde hij en verder je mond hierover houden. Ik heb van mijn 9 tot 22 jaar geen jeugd gehad. Ook mijn ouders hebben een rot leven achter de rug zij zijn overleden. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen met mijn vrouw. Ik wist niet met de opvoeding om te gaan had altijd in gedachte jij bent verkeerd en doet alles verkeerd.en dat heb ik nu nog. Ik heb via een brief aan de kinderen nu het in de openheid is gekomen van seksueel misbruik en mijn vrouw verteld over wat mij is overkomen. Ik kon niet anders dan via een schrijven om het te vertellen omdat er te veel emoties los zouden komen. Ik stop nu want ik kan nog wel een uur door gaan maar wens alle mensen die misbruikt zijn heel veel sterkte toe.

 2. herman
  herman zegt:

  Ja ik zit nog steeds vol met problemen.
  Waar stonden deze smeerlappen voor.
  Ben het geloof allang kwijt.
  Zal ook nooit meer in zo een gebouw als kerk komen.
  Iedereen die seksueel misbruikt zijn heel veel sterkte herman

Reacties zijn gesloten.