mijn verhaal.

kan er heel moeilijk over praten, wat die pastoor en broeders mij aan
gedaan hebben.was bij de beesten af,heeft er een trauma aan over gehouden.wil best met iemand over praten, maar wel onder 4 ogen.
ik zit vol stres, maar met wie kan ik er over praten?????
woedend ben ik dat die kerels mijn leven kapot gemaak hebben.
wat kon ik doen in die tijd, was pas 11 jaar,ik heeft altijd mij de schuld
gegeven…..maar ik zei wel nee,en toch deden ze het met mij.
hier laat ik het even bij,,,zit nu vol stress anders gaat het niet goed
met mij.
de greets van Ruudv.

5 antwoorden
 1. Henri ette
  Henri ette zegt:

  Ruud,
  IK heb het ook meegemaakt van 1955 tot 1963
  IK werd voor het eesr misbruikt op weg naar de kirkelse berg door een broeder, daarna nog vele jaren door verschillende broeders en de pastoor, ik ken nog namen maar broezder overste Cornelius zit daar ook bij
  mijn naam hou ik geheim maart via deze site kan er wel wat doorgegeven worden, ik vertrouw niemand meer ik zit ook nog met een enorm trauma en moet vaak nog huilend ondanks dat ik al 65 ben
  Henri

 2. Ruudv
  Ruudv zegt:

  Henri
  op 11 jaar heeft de pastoor mij voor het eerst misbruik,dat duurde tot mij 14 jaar.
  van 14 tot 20 jaar de broeders, ik ken nog namen broeder jacobus en rinus,
  wat kon ik doen in die tijd ?heeft het wel gezegt, maar mijn ouders geloofdemij niet, wat ze allemaal gedaan hebben mij, dat is bij de beesten af.en vooral daar
  in de isoleercel ,daarheef ik een trauma aan over gehouden.
  kan over de isoleercel met niemand over praten, maar ook echt met niemand helaas.moet nu stoppen anders gaat helemaal mis met mij greetz Ruudv.

 3. henri ette
  henri ette zegt:

  Hi Ruud, nou je kan er met mij over praten, maar jij zat toch ook in het paviljoen die apart lag en langs de boomgaard naar het engelse bos, er was een grote controle door de justitie wat er tussen de jongens en de broeders gebeurde, en kan jij nog herinneren dat we gingen kamperen in een boerderij met het hele paviljoen, er was een magere blonde broeder bij, die heeft mij misbruikt, we lagen in tenten bij de boerderij en jij en nog twee jongens waren bij jou, en we waren erg ondeugend.
  Ken jij de naam van die blonde broeder nog?
  grteetz
  henriette

  • Ruudv
   Ruudv zegt:

   Alles wat je geshreven heeft zit mij niks van bij ik denk dat dit toch met iemand anders was en zijn naam ook toevallig ruud was,

 4. henri ette
  henri ette zegt:

  Ik dacht werkelijk dat jij het misschien kon zijn, ik ben ook zoekende, ik wil ook de waarheid boven tafel, ik heb er ook genoeg van dat er niets gebeurd, ik zit ook met een geweldig groot trauma, je bent niet de enige, mijn verhaal beslaat 1955-1963 op de widdonck, Ik heb erg veel huilbuien, nu nog… wat jij beschreef zit ik ook mee, en ja, ik heb ook gekke dingen gedaan omdat ik het niet meer verdragen kon..
  greetz
  Henriett

Reacties zijn gesloten.