mijn verhaal

zou graag in contactkomen met mannen die tussen 1962-1968
misbruik zijn.
ben zelf misbruik door pastoor en de broeders.
het begon vanaf mijn 11-21 jaar.
zit vol met stres in mijn lijf ,,en een zware trauma aan over gehouden.
kan iemand mij daar bij helpen misschien????
of er over praten maar wel onder 4 ogen????
zit vol met stres en wacht op bericht

greetz Ruudv.

13 antwoorden
 1. WIlbert
  WIlbert zegt:

  Ruudv, Hoewel ik niet in NL ben misbruikt heb ik dit wel meegemaakt in deze periode. Het heeft mijn leven 40 jaar bepaalt en getekend. Pas in 2009 kwamen de herinneringen en beelden terug. Ik zit nog wel in therapie maar ben aan het afronden. Toch een sterk aanrader om dit wel te doen. De littekens blijven, maar je leert wel om hoe er mee om te gaan en controle te nemen. Maar makkelijk is het het echt niet. Sterkte ermee!!

 2. Ruudv
  Ruudv zegt:

  wilbert
  ik weet dat het niet gemakkelijk is,er over te praten. het blijf tochaltijd in je gedachten,ik ben blij voor u dat u zover bent.ik moet nog een lange weg gaan.
  dat zal niet mee vallen, om de juiste persoon te treffen, die mij daarmee kan helpen. liefst onder 4 ogen ik hoop dat er iemand is waar ik het tegen kan vertellen, en 100 procend kan vertrouwen.

  greetz Ruudv

  • Wilbert
   Wilbert zegt:

   Ruudv, Je kunt therapie gaan volgen…gesprekken en EMDR brengt verlichting. Ik ben bereid om, als jij dat zou willen, een luisterend oor te bieden. Maar ik ben geen professional. Praten alleen helpt al, en brengt je al een stuk verder. Laat maar weten als je dit wat lijkt. Gr, Wilbert.

 3. Ruudv
  Ruudv zegt:

  Hey Wilbert,

  Bedankt voor je reactie, ik woon zelf in noord limburg en zou best eens een luisterend oor willen hebben en ook met je praten maar dit wel het liefst bij mij thuis.
  Of ben jij zelf ook al in behandeling geweest en heb je misschien een website waar ik me kan aanmelden?
  Want ben zelf niet zo tegnisch met computters..

  Laat maar wat weten!

  Met vriendelijke groet

  RuudV

 4. Ruudv
  Ruudv zegt:

  halloWilbert. ik zou er met u heel graag over willen praten,zelfs graag, maar het is zeer extreem, wat ik heb meegemaak.misschien komt bij mij dan wel veelemoties los. daar ben ik zeer bang voor.ik weet niet hoe u ertegenover staat?? met geduld komen wij er wel uit.ik hoop dat we contact blijven houden.

  greetz Ruudv.

 5. Wilbert
  Wilbert zegt:

  Beste Ruudv, ja ik heb je een luisterend oor aangeboden. Ik ben slachtoffer geweest, maar dankzij de professionele hulpverlening bij Stagg heb ik in elk geval geleerd hoe om met alles waar ik tegenaan loop mee om te gaan. EMDR therapie heeft verlichting gebracht en helpt inderdaad dingen sneller te verwerken. Ik ben met vallen en opstaan nu op het punt gekomen waar ik mijn therapie afrond…heb het al een tijd geleden gedaan. Ik wil nu mensen die graag erover willen praten, een luisterend oor bieden. Want praten lucht enorm op!!

  Nee ik schrik niet voor heftige emoties. Als je tot vrijdag kan wachten heb ik wat overzicht over mijn vrije tijd en hoe of wat. Ik hoop dat je nog ff geduld hebt? Groet.

 6. Ruudv
  Ruudv zegt:

  Wilbert,ik kan zeker tot vrijdag wachten,zit nu vol spanning,
  kan alleen maandagmorgen tussen 915 en 12oo uur en donderdagmorgen
  tussen 915 en 1200 uur.als het u uit komt.ik kan alleen die 2 morgens.
  maar dat hoor iknog wel van u.ben elke middag weg.

  greetz Ruudv

 7. Ruudv
  Ruudv zegt:

  Hallo Wilbert.ik vind het wel ontzettend moeilijkhoor,dan zal veel emoties los komen bij mij.maar ik zet wel door, nu kan ik met iemand over praten gelukkig.donderdag van 915- 1400 [plaats van1200 [ mar we zien wel hoe t loop.
  ik wil alles maar ook alles met u bespreken.dat kan toch niet in ene keer.
  maar ik hoop van harte dat ik bij u mn hart kan luchten.

  greetz Ruudv.

 8. Wilbert
  Wilbert zegt:

  Dag Ruudv, Om de nare gebeuren in mijn leven een positieve draai te geven heb ik besloten in de toekomst mensen te gaan helpen die zelf nare dingen hebben meegemaakt. Helaas moet ik hiervoor worden opgeleid en ben ik zelf nog niet opgewassen tegen heftige emoties van een ander. Ik heb dit doorgesproken met mijn therapeut.

  Ik stel voor dat jij toch naar een therapeut gaat. Want deze mensen zijn echt fantastisch in het opvangen van heftige emoties. Zij helpen jou op de goede weg. Ik zou jou graag willen helpen maar dat zal mij niet lukken (nu nog niet). De GGZ, Stagg of velerlei ambulante gezondheidszorg instellingen kunnen jou hiermee fantastisch helpen. Ik wens jou veel sterkte toe…en vooral doorzettingsvermogen!!!!!!! Dat is erg belangrijk. Gr, Wilbert.

 9. Ruudv
  Ruudv zegt:

  ben zeer teleur gesteld,
  ze willen wel een luisterend oor en praten,maar als het op aan komt doen ze niets.wat is dit voor een site,
  misschien moet ik wel naar een andere site gaan op zoeken.
  of is er toch iemand, die met mij over wil praten?
  maar ja,ik wacht maar af.

  greetz Ruudv.

 10. ben goeman
  ben goeman zegt:

  Nu vier jaar later voor jou sinds je op deze site komt, is deze jongen (Ben) erop gekomen: zie mijn gedichtje over de gevolgen van het misbruik onder Lotgenoten en onder Honderd verhalen, 1 juli (bij dat jongensfotootje), misschien vind je er iets in waar je dan met mij op deze site over wilt praten; misschien maakt het iets in je los, van: dàt is het! Deze jongen heeft ook zo ontzettend veel moeten meemaken; en toch, we moeten toch verder, nietwaar? Alvast heel veel sterkte! Ben

Reacties zijn gesloten.