Hulpvraag

ik hoopte zo dat iemand mij er mee kon helpen, maar helaas is dat niet zo.ze schreewen wel voor een luisterendoor of praten,maar als het op aan komt,
doen ze niets. jammer.
misschien is er toch iemand, waar ik mee kan praten erover?
of een andere site op zoeken? waar ik wel met iemand kan over praten.
ik wacht rustig af.
greetz ruudv

5 antwoorden
 1. Berrie
  Berrie zegt:

  Hallo Ruud,

  Misschien dat Arthur (een lotgenoot) je verder kan, of wil helpen.
  Ik las zijn verhaal op:
  https://www.seksueelmisbruik.info/stichting/?p=1635

  In ieder geval wens ik je veel sterkte en vooral succes bij de oplossing van je probleem. Bedenk altijd dat het niet jouw schuld was, maar je had wel de pech dat zo’n rotzak gemakkelijk misbruik kon maken van kinderlijke onschuld.

  Nogmaals succes!
  Berrie

 2. Maarten
  Maarten zegt:

  Beste Ruud,

  Mochten de links en Arthur jou niet verder helpen met jouw ervaringen, dan mag je contact met mij opnemen.

  Ik ben een ervaringsdeskundige en traumatherapeut in de leer, een empathicus en hoogbegaafd. Heb al veel mensen binnen enkele uren geholpen met de juiste aanpak.

  Met vriendelijke groet,
  Maarten

 3. Annette
  Annette zegt:

  Beste Ruud

  Mocht je nog steeds behoefte hebben om te praten, op seksueelgeweld.nl is er 24 uur per dag een chat die je kan bezoeken. We hebben ook een forum en daar staat heel sporadisch een verhaal op van een mannelijk slachtoffer. Ook kan je op dinsdag avond terecht op de ouder en partnerchat. Deze begeleid ik zelf vanaf 21.30. Op mijn chat komt er regelmatig een mannelijk slachtoffer.

  Ik ben een ervaringsdeskundige moeder van een zoon die dit heeft mee gemaakt en ook ik heb mijn eigen praktijk net als Maarten.
  Wie weet zie ik je een keer op dinsdagavond.

  Heel veel sterkte
  annette smit

Reacties zijn gesloten.