Mijn verhaal!!

19-05-2006

Dit heb ik vrijdag dronken en verdrietig geschreven op een kladblok:

Ik haat me zelf.
Er houd niemand van mij.
Ik draag gevoelens me mee die ik nooit heb gewild, hiermee belast ik me zelf en een ander mee ik wil juist houden en gehouden worden.
Ik ben een goed mens.
Ik ben een mooie mens.
Het komt er niet uit.
Ik doe mij door de meegeven gevoelens, geweld aan.
Soms heb ik het gevoel dat ik mijn gevoelens moet volgen alleen het zijn gevoelens waar ik niet achter sta en dan heb ik achteraf spijt van en vertouw me eigen gevoel niet meer..dus ook mijn positieve gevoelens niet al vraag ik me af of ik de verschil wel weet.
Dus wil ik niet voelen.
Ik wil houden en gehouden worden.
Ik haat mijn gevoelens die ik mee heb gekregen.
Ik kan niet eerlijk zijn over mijn gevoelens, mijn gevoelen zijn verneukt.
WAT HOE WAAROM.
Ik wil leven, ik wil houden, ik wil vertouwen.
IK BEN ALLEEN.
IK WIL NIET ALLEEN ZIJN.
Ik leef voor een ander ik wil voor me zelf en voor mensen die van mij houden.
Ik ben zo verdomd alleen.
Iedereen laat mij in de steek.
Ik huil, ik voel, ik hou, ik ben moe, ik ben leeg, help me alsteblieft.
Ik kan het niet meer.
Ik kan niet ademen.
PIJN, PIJN, PIJN, in mijn hart;verdriet,help het is een mooie hart, laat het eruit aub.
Of laat me gaan, verder gaan ik hou van jou mij god help me.
Maak dat dit pijn verdwijnt, al moet ik dood , ik kan het niet meer verdragen, ik hou van u, ik heb zelf fouten gemaakt, maar uw liefde vergeeft mij maar ik kan het pijn niet meer verdragen, verlos mij en laat de mooie mensen niet meer lijden door mij, het is ook een last voor hun geworden.
Ik hou van die mensen en ik weet dat u dat ook doet.
De duivel ik haat jou, ik ben niet bang voor jou, ik heb een hekel aan jou, jij maakt dat mooie gevoelens kapot gaan.
Al wordt ik steen , kan mij niet verdommen , het is jou schuld, jij moet verbranden,steen worden en lijden.
Laat mij met rust, ik ben bij god en geen geld goud of nep liefde ,sex,drank kan mij van weg houden.
Rot op klootzak.
EERLIJK, HOUVAST, LIEGEN, ALLEEN, LIEFDE, JALOERS.
Ik weet niet wat dit is .
Ik werk al 34 jaar aan me zelf, voor me zelf, met me zelf, ANDER NIET VERTROUWEND, VAN EEN ANDER HOUDEND, ANDER PIJN DOENT, ANDER AANLIEGEN,
ANDER LEVEN, dit wil ik op dit moment, mag datÖ..NEE..
AYSEL weet niets over mij, ik weet niets over haar, ik hou veel van haar, kan het haar niet laten voelen, ik voel het niet, ik weet wel dat ik van haar hou…mijn liefde, mijn sex, mijn gevoel!
Zij is mijn alles.
Moran mijn geluk, mijn liefde, puur liefde, ik ben een keer blij met hem en dank Aysel en God hier voor.
Mijn Trots!!
Ik ben bang voor hem, ik wil dat hij krijgt wat mooi is!!!
Ik heb alles voor hem over!!
Raar ken ik niet, Ik wil gehouden, geliefd, gehaat en ER zijn.
IK WIL BESTAAN, Ik voel dit niet.
ik hou van jou.
Ersoy ,ik hou van jou, ik weet jou pijn, ik weet jou verdriet, ik weet jou angst, ik weet zoveel van jou. Jij moet het doen want jij bent geen opgever. Toch voel je argwaan over je zelf..
Je invloed van een ander!! Doet je pijn .
PIJN, ONGELOOF.
Mijn zoon houd van mij, nu op de been, hij slaapt en ik ga dat ook doen!!

Ersoy

Dit heb ik geschreven net voor dat ik ging slapen op mijn muur:

Bij tegenslag verval ik in het oude.
Vertrouwen meegeven aan mijn zoon, dat doe ik op dit moment dus niet, hij krijgt nu het gevoel dat hem niet vertrouw

21-05-2006

Ik Ersoy wil van me zelf gaan houden!!Ik ben 37 jaar en het wordt tijd!

Het begin van alle ellende: ik woonde toen in Tokat-Turkije, ik was 4 of 5 jaar oud(misschien wel 3).
Ik had des tijds een vriendje van de zelfde leeftijds groep, wij trokken altijd samen op op een dag vroeg hij mij ersoy zullen we voor altijd vriendjes worden, ik antwoorde van we zijn toch vriendjes, ja dat wel maar er is een manier zodat we echt voor altijd vriendjes blijven, o god wat had hij gelijk zeg, tot op de dag van vandaag spookt die jongen door mijn hoofd en het wordt tijd om afscheid van hem te nemen, heb genoeg geleden sinds de dag dat hij mij vertelde dat we dan ons broek moesten uit trekken en dan elkaar de piemel in de kont moesten steken, ik zij nee dat is niet waar en ik wil dat niet op dat moment deed hij beledigd en stond op om te vertrekken en zij dan zijn wij dus geen vrienden van elkaar daar schrok ik wel van en dacht dat hij mij alleen zou laten en ik dan geen vriendje meer zou hebben dus zij ik okay dan doen we dat ik wil eerst bij jou doen waarop hij zij nee ik eerst bij jou anders gaat het niet door, dus deed ik mijn broek omlaag en liet zijn piemel tegen kont aanhouden en voor dat ik kon zeggen dat het nu mijn beurt is liep hij weg en draaide om en lachte mij uit van ik heb jou genaaid!!
Ik weet niet hoeveel dagen daarna was ik met mijn broer en hij zij tegen mij Ersoy let goed op wat ik je ga vertellen, laat je nooit en nimmer naaien want dat verwoest je leven en zul je nooit er van afkomen, van af die dag heb ik me mond gehouden en gehoopt gebeden gelogen zo dat niemand het zou weten en ik toch wel gelukkig zou kunnen worden en niets er van waar ik sta er mee op en ga er mee naar bed, de fijt dat il hoop bid en lieg heeft achter af ook effect op mijn omgeving, ik durf niemand in mijn buurt te laten komen, in mijn gevaren zonen, niet te dicht bij dan loop ik weg of begin te slaan!!

Ik ben twee keer in terapie gegaan 8x groeps terapie en 10 persoonlijke sesies, maar ik ben niet verlost en heb meerder maal een terug val gehad, het verlangen naar herkenning het niet vertrouwen van je eigen lichaam en daar door meer geweld en spijt dat ik die sexsueel concat opzek maakt het alleen maar erger, ik verbeeld me van dan van ik wil dat het stop en denk van misschien moet ik er maar aan toe geven en leven met het gevoel die ik met me draag, ik haat deze gevoelens en toch trakt het mij omdat ik rust wil, gehouden wil worden, openheid zoek en het spijt daarna zorgt er v oor dat ik nog geslotener wordt.
Ik ben moslim en vraag elke nacht om meer kracht om wat van mijn leven te maken, ik voel me niet leven, ik ken mijn lichaam niet, ik vertouw mijn gedachten/lichaam niet, ik ben alleen!!

Na 33 jaar loop ik er nog mee rond, ik heb therapie gevolg maar heeft me geen voldoening gegeven, ik mis de warmte, eerlijkheid, openheid en oprechtheid die in mij zit maar krijg het niet uit.

Ik vertel je mijn verhaal om te vragen of ELW iets voor mij zou kunnen zijn, ik heb wel eerder afspraak met uw gemaakt maar durfde het niet aan om mijn verhaal te vertellen.
Nou naar nog meer ellende mee gemaakt te hebben, wil ik me eigen veranderen alleen kan ik dit niet alleen!

Termen als; Ik haat me zelf, niemand houd van mij,ik draag gevoellens met mij die ik niet wil! En deze gevoellens draag ik over aan mensen waar ik van hou, ik wil daar een einde aan brouwen, alstublieft help mij!!
Ik draag zoveel pijn met me mee!!

Ik heb veel meer met de hand geschreven, als u zecht van dit is genoeg of u wilt meer weten hoe ik me eigen voel hoor ik dit graag van u!
Ik hoor tevens graag van u of ELW iets voor mij is of anders iets anders!

De pijn is onverdragelijk geworden, de muur om mij heen is beton geworden, ik wil leven, ik wil dood, ik wil voelen, ik wil denken, ik wil liefde, ik wil een mens zijnÖ.enz enz enz
Ik zit vol en krijg de bak maar niet leeg!!

Groetjes

Ersoy

22-05-2006

Ik heb er genoeg van dat mijn misbruik mijn leven dicteert, ik wil leven, daar heb ik recht op, verdomme ik ben ook een mens met gevoel en gedachten en wil niet meer geleefd worden door wat er met mij is gebeurd, ik heb te lang me eigen de schuld gegeven, ik hou van het leven en het leven houd van mij, ik wil weer voelen en gevoeld worden.
Ik ben Ersoy een mooie mens ik wil ook mooie mensen om mij heen kunnen voelen, begrijpen, verstaan,lief hebben, lief bevonden wordenÖ.
Ik wil niet meer terug vallen op mij oude gewoontes, het kan mijn niet meer bommen wat een ander er over denkt, ik ben slachtoffer en wil mijn leven leiden op een goede manier,
Heb nu de laatste dagen veel gelezen over seksueel misbruik en dat brengt veel gevoelens voor mij mee, ik ben boos, ben verdrietig,ben blij dat ik weet wat ik wil,ik ga er iets van maken en niemand en ik zelf kan er niet in weg gaan staan, mijn negatieve seksuele gevoelens zijn niet van mijn deze hebben diverse personen mij meegeven deze mogen ze zelf houden, ik ben er niet mee eens , ik wil deze niet en het gedachte dat ik het moet op geven doe ik niet meer aan mee ik wil me van af vandaag weer gaan vertrouwen en beloof me zelf om dit niet meer op te genen en maar te denken van dan maar mee gaan misschien wordt het beter nou ersoy het wordt niet beter als je toegaat geven aan je negatieve seksuele gevoelen, je echte gevoel zegt dat er in jou ontstaan niets mis is met jou, liefde en seks is niet het zelfdeÖ wat jij wilt is liefde en van seks weet ik nog niets van maar zal met der tijd het wel gaan ontdekken en dat mag ik ook van mij zelf, geen geweld aan je zelf en de mensen waar je van houd.

Ik wil schrijven, schrijven en schrijven ik wil leven, ik wil hulp, ik wil het zelf doen, ik wil begrijpen, begrepen wordenÖ..ik wil zoveel en toch is dat zo weinigÖik ben toch weer bang voor terug van maar weet dan ersoy dat je nog kunt schrijven lezen en pratenÖ.help je zelfÖje bent het waardÖ.hou van je zelfÖ.voelÖleefÖgenietÖ.zorgÖvoor je zelf en leer te houden vanÖ.je bent diep van binnen een mooi mens en het mag onderhand eruit komenÖgun het je zelfÖ.ik gun het me zelf..

Loslaten van negatieve gevoelens, en aanvaarden van positieve gevoelens,Ö

Mijn kracht gebruiken voor me zelf, ik heb veel kracht en diep van binnen weet ik ditÖ

—–