Misbruikt door vrouw

De Nederlandse politie en zedenonderzoekers vinden dat er in Nederland meer aandacht moet komen voor misbruik door vrouwen. Hun reactie volgt op een Amerikaans onderzoek, waaruit blijkt dat misbruik door vrouwen bij mannen vaker lijkt voor te komen dan over het algemeen wordt aangenomen.

1 antwoord
 1. Marcel
  Marcel zegt:

  fijn om iets te leven en zien over een man die misbruikt is door een vrouw. Ik had dezelfde ervaring als deze man. Toen ik ging zoeken naar misbruik door vrouwen kon ik nergens terecht en daar werd ik in eerste instantie erg boos om.
  Zelf ben ik door mijn moeder misbruikt waardoor het allemaal nog wat dichterbij komt.
  Er is/was immers geen veilige plek om naar toe te gaan.
  Zien en horen dat er ook andere mannen zijn met een misbruikverleden door het ander geslacht is helpend; hoewel ik nog niemand ben tegengekomen waarbij de moeder de dader was.
  Gelukkig heb ik al veel baat gehad bij de therapiemethode van PJ het eerste wat echt geholpen heeft na talloze andere therapieën.
  Grip terug op mijn leven. Wel voor altijd getekend maar niet langer slachtoffer.
  Dankbaar ben ik dat deze site en het gedachtengoed zover ontwikkeld is.

Reacties zijn gesloten.