Geestelijk en lichamelijk misbruikt

Is een vrij grote stap voor mij om dit te schrijven.

Ik ben 30 jaar en loop al z’n 20 jaar met iets waar ik met geen andere heb over kunnen praten. Merk gewoon dat dit niet langer kan.
Probeer het van me af te schrijven. Hoop dat iemand me begrijpt en misschien een oplossing heeft voor mijn problemen.

Vroeger ging ik vaak lang logeren bij kennissen van me ouders. Ik moest hun oom en tante noemen. Omdat me ouders wel eens naar het buitenland moesten en familie was geen optie om daar heen te gaan. Want die wonen aan de andere kant van Nederland. En ik moest gewoon naar school en dat was dicht in de buurt.

Vond het fijn in het begin daar. Mocht lekker mee helpen met de koeien en mocht vaak mee op de trekker het land op. Maar snel kwam er een eind aan dat ik het fijn vond. Als ik iets verkeerds deed volgens hun. Dan kreeg ik straf van mij oom. Moest ik bij hem bloot over de knie. Kon vaak niet meer daarna zitten. En snapte niet wat ik verkeerd deed was gewoon het  minst of het geringste dat ik iets deed. Ik heb er nog steeds last van. Denk vaak dat ik niks goed kan doen. Had een ongelukje omdat ik de wc niet meer haalde en had in me broek geplast. Heb daar ook straf van gekregen. Me tante heeft me toen me genomen naar een apotheek om luiers te halen voor me. Schaamde me zo.Kreeg gewoon ze om. Kreeg weer een x straf en me tante was er niet bij en toen misbruikte hij me. En als hij klaar was dan kreeg ik een luier weer om. En op den duur begon ik het fijn te vinden als ik een luier om gedaan kreeg want had dan geen pijn meer en alles was dan gestopt. Voelde me wel vies en klein. Maar het was gestopt en daar was ik blij van dan.

Durfde met niemand er over praten anders zou er wat met mijn hond gebeuren had me oom gezegt. Is zo jaren door gegaan tot dat ik alleen thuis mocht zijn als me ouders er niet waren en dat was denk ik tot me 16de. Toen is het ook gestopt nooit weer daar geweest. Kom ze wel tegen op verjaardagen van me ouders maar ben dan snel vertrokken. Wil mijn ouders het vertellen maar ze zullen me nu nooit meer geloven is al zo lang geleden. Maar kon toen niks zeggen omdat mijn hond dan dood zou gaan.

Denk heel veel aan wat er gebeurd is vroeger en dat word steeds erger daarom schrijf ik dat van me af maar.
Ik ben sinds ik alleen woon luiers gaan dragen. Raar he! Dat vind ik ook maar voel me er veilig in. En dat voelt prettig als ik z’n ding om heb. Ze noemen dat wel fetisch of daiperlovers. Is niet normaal vind ik maar kan er niks aan doen. En ik zal heel heel graag willen dat ik van die luiers af kom en dat ik niet zo vaak na hoeven denken wat er gebeurd is vroeger op de boederij. Maar hoe?

WIE HEEFT EEN OPLOSSING VOOR MIJN PROBLEEM!

Wil uit deze hel.

1 antwoord
 1. samensterk
  samensterk zegt:

  Hallo,

  Ik hoop dat je hulp zoekt bij een goede psycholoog, er zijn er een aantal die gespecialiseerd zijn in misbruik bij mannen.
  Hopelijk kun je zo iemand vinden voor jezelf, dit kan ook via je huisarts. Het snelste is een vrijgevestigde psycholoog, in plaats van een grote GGZ instelling. Daar zijn de wachtlijsten namelijk erg hoog.
  EMDR is een goede manier om trauma’s aan te behandelen en biedt enigzins verlichting.
  Je basis verzekering betaald 8x, aanvullend 12x met een eigen bijdrage van 10 euro per keer.

  Schaam je niet voor je fetish, het is eigenlijk heel logisch, zoals je het zelf verwoord, is er duidelijk een link tussen dit gedrag en wat je als kind is overkomen. Je voelt je dan veilig.

  Hopelijk kun je fijnere en gezondere manieren ontwikkelen om je prettig of veilig te voelen die niet gelinkt zijn aan enorm kinderleed.
  Ik hoop dat je ooit de kracht vind om je zwijgen te doorbreken, wie weet ook naar je ouders toe.
  Deze man heeft ook de intieme relatie die kinderen met hun ouders horen te hebben, geheel kapot gemaakt. Tot op de dag van vandaag eigenlijk, zoals jij beschrijft, want zij weten van dit alles niets. In die zin, heeft de dader nog een enorme macht over je leven in het hier en nu.

  Een andere stap zou kunnen zijn, ook ter heling van jezelf, om deze man aan te pakken zodat hij nooit de kans meer krijgt dit andere kinderen aan te doen. Een nobel doel.
  Doe dat alsjeblieft met hulp en steun van anderen.
  Goed dat je je verhaal hier hebt gedeeld.

  Heeel veel sterkte en zorg voor jezelf!

Reacties zijn gesloten.