Nasleep Rapport Deetman 29 april op ARGOS

Journalisten van de Onderzoeksgroep van de Universiteit Amsterdam onderzochten de nasleep van het onderzoek van de Commissie Deetman. Het VPRO programma ARGOS besteed van 14:00u tot 15:00u aandacht aan de resultaten van dit onderzoek.

Onderzoekers Jolanda van de Beld, Boris Lemmereis en Jenne Jan Holtland van de Onderzoeksgroep UvA hebben onderzoek verricht naar de totstandkoming van het Rapport Deetman en de invulling daaraan gegeven door de overheid, het ontstaan en ontwikkelingen binnen lotgenotengroep KLOKK.

In deze één uur durende rapportage besteed het onderzoek journalistieke programma ARGOS aandacht aan dit onderzoek. U hoort in meerdere interviews kritieken, meningen en conclusies over de gang van zaken in de periode van 2010 tot 2016.

ARGOS is ook te beluisteren op internet via: ARGOS NPO 1

1 antwoord
  1. Ton Leerschool
    Ton Leerschool zegt:

    Als ik Guido Klabbers zou heten zou ik, na het beluisteren van de uitzending van Argos, een heel diep gat graven en me daarin verstoppen.
    Ik zou me dood schamen, maar daar heeft Guido waarschijnlijk geen last van. Hij heeft al voor zichzelf besloten dat het “niet immoreel” is.

    Hoe transparant de geleverde hulpverlening van andere gesubsidieerde slachtoffergroepen is weet ik natuurlijk niet, maar een ding is zeker in de misbruik-wereld: geld corrumpeert, En dus moet je daar heel zorgvuldig en voorzichtig mee omgaan of ver van vandaan blijven.

Reacties zijn gesloten.