NCRV programma "De Confrontatie" zoekt verhalen

Beste lezer,

Voor het tweede seizoen van het Nederland-3 programma “De Confrontatie” (NCRV), zijn wij opzoek naar nieuwe cases. In het tv-programma vertellen slachtoffers van verschillende delicten of daden hun persoonlijke verhaal. In een interview vertelt het slachtoffer wat hem/haar is overkomen en wat de gevolgen van de daden zijn geweest.

Weinig mensen beseffen vaak wat de nasleur is en wat het allemaal met zich teweeg kan brengen. De kijker volgt de weg naar de ontmoeting door de ogen van het slachtoffer. Voor “De Confrontatie” moet een slachtoffer (begeleidt door ons) de dader/betrokkene weer gaan zien. Het kan zijn dat een slachtoffer veel vragen heeft, maar het kan ook zijn dat hij/zij alleen maar wat wil zeggen. Hoe zo’n ontmoeting eruit komt te zien bepaalt het slachtoffer zelf. Wij maken het programma in goed overleg samen met het slachtoffer.

Ben of ken jij iemand die seksueel misbruikt is en zou jij de confrontatie aan willen gaan? Mail dan, geheel vrijblijvend, naar frence@noordkaap.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Meer informatie over ons programma is te vinden op www.deconfrontatie.ncrv.nl

Frence Broere
Programmamaker De Confrontatie
Tel.  038 – 429 0309
frence@noordkaap.nl

2 antwoorden
 1. Dominique
  Dominique zegt:

  ik ben slachtoffer geweest van seksueel misbruik in een pleeggezin.
  U kan comtact opnemen bij interesse.

 2. jos
  jos zegt:

  ik ben 6 jaar lang seksueel misbruikt, maar niet door een pleeggezin, maar door 2 mannen, ik was een jongen van 4jr. en het duurde tot mijn 10de jaar.
  Ik heb het levensverhaal gedeeltelijk op papier gezet en verdere levensloop/gevolgen hiervan voor mijn verdere leven.
  Het is met één woord vreselijk.
  Heeft u geen belangstelling, ook goed.
  Mocht u geinteresseerd te zin, laat het dan weten, het mooiste zult zijn als een film gemaakt werd van dit gebeuren, zelf wil ik niet in beeld, maar het zult nagespeeld moeten worden om een goed beeld te vormen.

Reacties zijn gesloten.