Over de Bras van R.Samson nog iets?

Wat ik hierover gisteren schreef is anders bedoeld alsdat ik voor iemand een verhaaltje
wou schrijven.Het kan zijn dat niemand notitie
ervan genomen heeft?Overigens heb ik geen bezwaar zou respons te vinden zijn ! Helaas is niet mijn hele bericht over gekomen. Daarin zei ik dat er nu vergelijkbare zaken in mijn huidige leef omgeving,onnavolgbaar voor doen.Dat behoudens R.Samson, echt veel overheden na mijn “verraad”,dat aangaand,of dergelijke gebeurtenissen op hun beloop laten. Danwel sommigen lekken mijn “verraad”,klaarblijkelijk geheel vergelijkbaar hoe in 1971 een rechter gedaan heeft naar de”bron”!
Men heeft gelezen dat e.a.,raak lijnen met wat eens een IRT.affaire genoemd werdt. Met mij zullen mensen weten dat binnen dergelijk cirqui niet ongebruikelijk ook een sex-industrie te vinden was. Dat enkele verraders hiervan/ over weinig dankbetuigingen ontvingen, zal evenmin iedereen ontgaan zijn. Wat en door wie naar wie gelekt is, kan ik niet nagaan. Dat er nu onvriendelijke ontwikkelingen om mij gaande zijn, maakt mij niet vrolijk.Grappig dat na m.i.,dit soort zaken i.p.v.,aan mij iets laten weten dat ergens onderzoek gaande is, mij retour gemaild is;”wij reageren niet op jou mails dit betreffende”!Zo’n reactie van terzake doende instituut was tenminste helder. Moet leuk gevonden worden dat,nadat ik aan Nat.Ombudsman hierover klaagde, helamaal niks hoor of zie?Die oud PGer R.Samson naar mij” uiteraard “,ook gras over laat groeien, is voor mij een indicatie waarom zij met haar commissie het hele OM.,in haar rapport buiten schot heeft wíllen houden.Sta ik hierin alleen?