Over ritueel misbruik

Ik vind het erg lastig om hier iets zinnigs over te zeggen.

Satanisch ritueel misbruik is iets dat aan het licht gebracht dient te worden, en snel ook. Het bestaat en komt voor in alle lagen, maar met name de hogere van de samenleving.

Ik ben bereid om deze gigantische beerput open te trekken, maar ik heb medestanders nodig die er hetzelfde als mij over denken. Daarbij dien ik wel te vermelden dat de verwerking (voor zover je daarvan kunt spreken) van mijn eigen rituele misbruik nog in de kinderschoenen staat.

Ik voel me echter heel erg sterk en ik ben ervan overtuigd dat, mits wij er nu mee naar buiten komen de toekomstige generaties hier voordeel bij kunnen hebben.

Laten we stoppen met collectief ontkennen en ervoor kiezen om dit open te gooien, hoe zwaar het onderwerp ook is.

Laten we onze angsten overboord gooien en opkomen voor de onderdrukte levens van vele kinderen.

Het is onze taak om hier iets aan te veranderen, door middel van bewustwording, door middel van het gesproken woord, door middel van erkenning en door middel van dit bericht, we moeten ons hard maken voor een samenleving waarin dit niet plaats mag vinden maar eerst moeten we erkennen dat het bestaat.

Ik ben kwaad, kwaad op mijn daders maar nog veel bozer op de maatschappij die hier liever niets vanaf wilt weten. Dat moet stoppen. Zolang de media hier geen aandacht aan schenkt zal het altijd een omstreden onderwerp blijven. We moeten met harde bewijzen en feiten komen. De verhalen van duizenden mensen.

De details liegen er niet om, ze komen overeen en zoiets verzint men niet, kan ik uit eigen ervaring vertellen.

We moeten op onderzoek uitgaan want er speelt zoals hierboven ook al beschreven veel en veel meer dan dat wij daadwerkelijk weten.

Ik realiseer me goed dat ik met dit bericht haatreacties of erger nog de ontkenning van de mensen me op de hals kan halen. De overheid zal er alles aan doen om dit uit het reguliere nieuws te houden, dat blijkt uit het feit dat ze dat altijd hebben gedaan… Dit zegt natuurlijk wel iets…

Ik vertrouw het voor geen 5 cent al weet ik niet exact wat ik wel en niet moet geloven. Ik vertrouw de machthebbers in dit land voor geen meter dat is zeker maar of ze daadwerkelijk een dikke vinger in de pap hebben bij het leed dat ritueel misbruik heet weet ik niet.

Het is wel opvallend dat, ondanks vele bekentenissen, getuigenissen en verhalen van mensen die dit hebben doorstaan er nooit iets over in de krant staat of op het nieuws komt, er klopt iets niet…

In mijn geval was het een soort van cult/sekte, vermoedelijk satanisch van aard maar ik kan me nu geen concrete flashbacks voor de geest halen waarin wereldleiders een rol speelden.

Ik heb het hele verhaal nog niet compleet dus ik begin binnenkort aan een vernieuwde reconstructie van het hele gebeuren, dit gaat waarschijnlijk veel oproepen qua emoties en andere dingen maar het is noodzakelijk willen we de collectieve ontkenning loslaten en een beter milieu begint uiteindelijk bij jezelf dus ik moet mezelf doordringen van het hele gebeuren en dat is een hele kluif als mensen je alleen maar vragend aankijken wanneer je de term ritueel misbruik ergens laat vallen.

De collectieve onwetendheid/ontkenning moet worden aangepakt, ik begin bij mezelf, en jij?

Lars Roumen

5 antwoorden
 1. Arend
  Arend zegt:

  Van 2009 tot 2013 heb ik mij samen met een aantal anderen intensief bezig gehouden met het aan de kaak stellen van het pedonetwerk in Nederland. Ook richtten wij onze pijlen op de rol van de voormalig Secretaris Generaal van het Ministerie van Justitie .Joris Demmink. We hielden ons ook intensief bezig met de zaak Marianne Vaatstra. Ik was toen betrokken bij de website Argusoog en heb daar toen vele artikelen over geschreven en er in mijn radioprogramma op Argusoog Radio ook veel aandacht aan besteed.

  Toen ik mijn pijlen begon te richten op de overheidsorganisatie Jeugdzorg, raakte ik een juridische procedure betrokken. Er werd een rechtszaak opgevoerd om die website en mij uiteindelijk de mond te snoeren. Daar ik blijkbaar in overtreding van het vonnis toch iets publiceerde wat niet mocht, werd mij een dwangsom opgelegd van € 164.000, die men via een loonbeslag heeft willen incasseren. Het heeft mij in een financiële afgrond gestort, waar ik nog steeds niet uit kan komen. Hieronder een aantal links naar uitzendingen over dit thema, waaronder een bijna zes uur durende uitzending over satanisch ritueel misbruik.

  https://www.youtube.com/watch?v=UvuRhPwss5I

  Hieronder een link naar een overzicht van het Vaatstra-debat op Argusoog Radio:

  https://www.youtube.com/results?search_query=argusoog+radio+het+vaatstra-debat

  Klokkenluiders hebben het heel zwaar te verduren in onze ondemocratische onrechtstaat.

  De hierboven benoemde dwangsom was voor mij een wake up call, om eens stevig te gaan reflecteren op mijn drijfveren aangaande de strijd tegen het onrecht van kindermisbruik. Ik kwam er toen achter, dat ik in mijn jeugd zelf ook seksueel misbruikt door een narcistisch familielid.

 2. Gonnie
  Gonnie zegt:

  Dank je voor dit delen. Ton en jij voor je openheid Lars. Goed dat je dit deelt.
  Vriendelijke groet Gonnie

 3. Thea
  Thea zegt:

  Wat te denken van sexueel misbruik in de internaten, Justieële instellingen , door mensen in dienst van de Overheid,
  Kinderbescherming, nu jeugdzorg, Raad van Kinderbescherming, alles wordt ontkend, dossiers zijn zogenaamd kwijt,
  misbruik, zowel sexueel als arbeid viel zogenaamd onder behandeling, (behandeling waarvan???) We waren kinderen,
  die opgroeide eind 50 , 60, 70tiger jaren. Kinderen die men erger strafte als men heden ten dag moordenaars, pedofielen, verkrachters,etc. bestraft. Van mij mogen dit soort mensen voor altijd achter de tralie’s op water en brood, of nog liever dood. En gelukkig is een aantal van hen dat al. Mvg. Thea.

 4. een jongen
  een jongen zegt:

  Ben zelf enkele malen satanisch-ritueel misbruikt, en heb daarover een stuk poëzie met zelfgecomponeerde muziek en eigen tekeningen en schilderingen geplaatst op de website van http://www.klokk.nl; ga naar “klokk archief”; druk op “lotgenoten in kunst”, daar je je de vierde kunstenaar, inderdaad, “een jongen”: elf van dergelijke stukjes poëzie, de laatste dus over dat ritueel misbruik. Heb er een gebroken ruggetje van overgehouden, invalide. Maar weet mijn leven nog steeds op te sieren met mijn vrouw, elke dag een klein feestje. Liever geen reactie plaatsen hier.

Reacties zijn gesloten.