Project Reconnect to your frozen kid

Naar aanleiding van de premiere van de documentaire Frozen Kids deze week, wil ik een idee waar ik al langer mee rondloop als een project op deze website lanceren.

Project reconnect to your frozen kid

Ik vraag hierbij alle mannen, die op deze website hun verhaal hebben gezet, een fotomontage van zichzelf erbij te leveren over het geschonden jochie van toen. Alleen een foto is ook goed. De foto zegt genoeg.
Door seksueel misbruik raak je jezelf kwijt. Het werk is dit verloren (bevroren) deel weer terug te vinden en er weer contact mee te maken. Ooit heeft de dader jullie tweeën gescheiden. Een foto maken met jullie samen is een manier die helpt bij het helingsproces. Vage klets? Maak zelf maar zo’n foto en zet hem op deze website. Je zult het effect ervaren.
Op deze foto ben ik zelf afgebeeld en omarm ik mezelf als driejarige: de leeftijd waarop het seksueel misbruik plaatsvond.

Seksueel misbruik zichtbaar maken

Help mee seksueel misbruik en de schade en de gevolgen zichtbaar te maken. Het moet.
Bij dit project gaat het om het getal. Vier procent van de mannelijke bevolking heeft te maken gehad met seksueel misbruik. We zijn nog onzichtbaar. Laat jezelf zien. Seksueel misbruik moet in het volle licht anders stopt het nooit!
Je krijgt een eigen pagina met je foto. Je kan die zelf maken of door ons laten maken tegen een kleine vergoeding. Contact via contact formulier.

3 antwoorden
 1. Gerard
  Gerard zegt:

  Geweldig idee en ontroerend om te zien. Ik ga er serieus over nadenken, maar ik ben bang dat ik niet in het bezit van zo’n mooie foto ben. Misschien maar een andere foto dan.

 2. Klasina
  Klasina zegt:

  Wow , wat een goed initatief !!!
  Ga het bekendmaken bij de mannen (zelf vrouw) die ik ken die misbruikt zijn en die er heel veel baat bij zullen hebben !

  Zelf ben ik ook misbruikt !
  Sinds een paar jaren kan ik zeggen dat het geen invloed meer heeft in mijn leven ! Door geloof en het onder ogen kunnen zien van de gevolgen en confronteren van de dader is er heel veel herstel gekomen !
  Vergeten doen we echter nooit en de ervaring zal altijd invloed hebben !
  Toen 4 / 5 jaar nu 52
  Door wat ik heb meegemaakt kan ik ook heel goed luisteren naar anderen die het hebben meegemaakt .

 3. Harm Puite
  Harm Puite zegt:

  Ik wil er wel aan mee werken. Help je met het maken van de foto? Ik ben kort geleden begonnen met therapie bij Sander ter Linden. Misschien ben ik een beetje te vlug met mij hiervoor aanmelden maar ik wil het wel gaan doen als ik verder ben in de therapie. Ik vind het een mooi idee en je hebt fantastisch werk gedaan

Reacties zijn gesloten.