Sancti Alberti Gymnasium/Seminarie Zenderen (Ov)

Graag kom ik in contact met studenten van dit college uit de periode 1958 – 1962. Ik was daar toen intern in opleiding voor priester en ben sexueel misbruikt.

11 antwoorden
  1. Peter de Gauw
    Peter de Gauw zegt:

    Mijn broer Joop de Gauw heeft 5 jaar op het seminarie in Zenderen. gezeten.Hij is plotseling gestopt en wilde niet zeggen waarom. maar hij wilde absoluut niet meer terug. Als ik wat vroeg werd hij kwaad. hou er over op zij hij dan. Was wel in die periode. Inmiddels is mijn broer in 2012 overleden.
    Peter de Gauw

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.