Scheppers Wetteren Belgie

Ik ben Teun (Tony) een man van 44, geboren in 1961.

Ik was een schipperskind. In de periode van 1967 tot 1972 zat ik in een internaat (pensionaat) in Wetteren, bij Gent. Gedurende die 5 lange jaren werd ik gemiddeld 3x per week seksueel misbruikt en fysiek en emotioneel misbruikt door broeder Eugene (toen was die man ongeveer 30 jaar). Op mijn 12de ben ik uit de school weggegaan. Ik weet van mijn ex-schoonzus,die later begeleidster werd in diezelfde school (begeleidster Lut) dat er heel wat jongens slachtoffer waren en zijn van dezelfde man. In 1973, was het vieze zaaktje uitgekomen en werd de broeder verplaatst en werd alles in de doofpot gestoken. Het internaat bestond ongeveer uit 50% schipperskinderen en 50% anderen kinderen. Ik ben op zoek naar mannen (tussen de 40 en 50 jaar) die ook slachtoffer geweest zijn of op de hoogte zijn van broeder Eugene (De)Winter zijn sadistische pedoseksuele praktijken. Na 33 jaar is de emotionele en psychische pijn nog soms heel erg.
Tony (Teun) van het binnenschip To-Ro

—–