seksueel misbruik door één man en door leeftijdgenoten op een internaat.

Hoi. Ik ben Hobbit60 en ben seksueel misbruikt geweest op mijn 13e en vanaf mijn 15e tot mijn 18e jaar in een tehuis. Ik heb er nooit overgesproken, maar toen ik 43 jaar was kwam uit dat mijn zoon slachtoffer was van incest. Hierdoor kwam alles uit en heb ik zelfs een rechtzaak meegemaakt. Ik ben twee jaar in therapie geweest en in 1996 heb ik stichting Schouder Aan Schouder, te Spijkenisse opgericht als steun voor andere lotgenoten van seksueel misbruik en incest. Ik heb uiteindelijk wel erkenning gehad ná 7 – TV-uitzendingen en vele interviews, maar het zit er nog steeds en doet ten alle tijde pijn. Nu ben ik zelfs bij de psycholoog beland omdat ik soms drie keer of meer in een comateuse slaap val op de bank. Ben ook al drie keer opgehaald geworden door een ambulance en ik ben net 60 jaar geworden. Het is nu 47 jaar geleden en ben er dus nog steeds mee bezig, maar het hoort nu bij mijn leven. Nu zou mijn wens zijn dat iedere man zijn verhaal doet en voor eens en altijd meewerkt aan het TABOE op seksueel misbruik/incest van jonge jongens door mannen. 2010 is het jaar van de lotgenoten van seksueel misbruik/incest en laten wij dit nu eens goed gebruiken. De beerput [400.000 slachtoffers mannen] moet NU in het openbaar treden en dit voor altijd uit de wereld helpen.

Steun de stichting en koop het boek: Een Schreeuw In De Stilte van de auteur Jos Stadhouder via www.lulu.com

Jos de hobbit60.