Sexual Abused on Oprah Winfrey Show

Enkele maanden geleden zag ik een show van Oprah met Tyler Perry over het feit dat hij in zijn jeugd seksueel misbruikt was geweest door zijn vader en andere daders en door een vrouw. Ik heb veel gehuild bij zijn verhaal en ook veel herkend over de gevolgen van het misbruik. Later heeft Oprah & Tyler samen twee shows opgezet met 200 mannen als publiek die allen een foto voor zich droegen met daarop een afbeelding van henzelf toen ZIJ  seksueel misbruikt werden in hun jeugd. Ik heb beide uitzending vol met verdriet, pijn en emotie gezeten. Het is erg vreemd dat ik helemaal niets in de media er over gelezen hebt. Wie heeft deze drie uitzendingen ook gezien van Oprah over seksueel misbruik van jongens door mannen?
Jos

5 antwoorden
 1. Raymond
  Raymond zegt:

  Hey Jos,
  Deze uitzendingen waren rond 18 februari opnieuw op TV. Ik heb ze niet gezien maar toevallig attendeerde mijn vrouw me hier op. Ze heeft een uitzending opgenomen maar ik heb hem eerlijk gezegd nog niet bekeken.
  gr
  Raymond

  • Jos1950
   Jos1950 zegt:

   Hoi Raymond,

   Thnx dat je gereageerd hebt. Ik heb de ‘eerste’ show met Tyler Jesse en de twee shows met de 200 mannen en hun verhalen. Ik kan proberen een copie te maken, dus stuur een DVD op en ik zal er een copie er op zetten.
   Ik vond het wel de meest heftife, emotionele uitzending die ik ooit gezien heb; heb bijna de hele uitzending gehuild en voelde alles weer boven komen van de afgelopen 45 juaar.

   Mijn email is: jos_stadhouder@live.nl voor jouw reactie.
   Groetjes Jos Stadhouder uit Spijkenisse.

 2. Janita
  Janita zegt:

  Ik heb de show 2 maal gezien; helaas de 2e show nog nooit.
  Ik vond het heftig en mooi tegelijkertijd. Ik heb het niet droog gelaten.

 3. willeke
  willeke zegt:

  ik heb ook gekeken naar de eerste uitzending afgelopen vrijdag het was een herhaling en ik wou niet huilen omdat ik wou kijken maar de tranen vielen op mn kussen want ik lag ziek op bed nog steeds als resultaat van dit alles
  ik vind het heel moedig dat tyler dit verteld heeft echt heel moedig

  ik hoop dat ik de 2de uitzending ook kan zien ik weet niet wanneer die herhaald word

  liefs willeke

Reacties zijn gesloten.