Sexueel gedrag /voorkeur na misbruik

Ok mensen, het is misschien een beetje lang verhaal, maar ik moet het echt kwijt en ben op zoek naar antwoorden, wie kan me helpen???

Ik ben toen ik jong was (ongeveer 10jr) eenmalig misbruikt door een onbekend persoon, ik heb sexuele handelingen moeten verrichten bij deze persoon…

Ik ben nu 24 jaar en heb er nooit echt over gepraat met ouders of familie, sinds een jaar praat ik erover met goede vrienden.
ik besef pas sinds toen dat het toch meer impact op me heeft gehad dan ik dacht / wilde denken, veel symptomen die genoemd worden op internet komen me bekend voor…

Wat voor mij op dit moment een enorme belemmering in mijn ontwikkeling is, is dat ik onzeker ben over mijn identiteit, ik vraag me wel eens af wie ik nou echt ben (heb niet echt het gevoel dat ik 100% mezelf ken)… ben ik wel of niet homosexueel?

Daarnaast heb ik sinds mn mn 16e sexuele fantasieen om sex te hebben met mannen en daarbij dan vooral moeten doen wat me gezegd wordt, gedomineerd wordt…
Ik heb 3 jaar geleden sex gehad met een man en vond het na afloop niet fijn dat ik het gedaan had!! Ik was behoorlijk van slag en heb ervan moeten kotsen!

Ik weet niet wat die fantasie-gevoelens betekenen…In mijn gedachten vind ik het lekker, maar in het echt hou ik er niet van!!

en als ik eerlijk naar mezelf kijk, dan voel ik me aangetrokken tot vrouwen qua gevoel en op sexgebied… maar die fantasie komt altijd weer terug in mijn gedachten..
Vooral als ik geblowd of gedronken heb trouwens…

Maar ik vind het zo raar… omdat ik niet kan verklaren waarom het me zo lekker lijkt…
Ik probeer erachter te komen waarom ik zo denk.. zou het te maken hebben met het sexueel misbruik van vroeger??

Zijn er misschien mensen voor wie dit herkenbaar is? Of kun je me helpen..?

4 antwoorden
 1. dick3659
  dick3659 zegt:

  je bericht is nu bijna 3 jaar oud en ik hoop dat je wat erop gevonden hebt anders lees dit bericht.
  het enige wat telt is, wat voel je diep in je ziel, ik ben als 10 jarige ook misbruikt maar wist/voelde allang dat ik homosexueel was.
  als je met een man sex hebt maakt je dit nog geen homo, ik ken vele verhalen jongens en mannen die wel een zoiets gedaan hebben zonder homosexueel te hoeven zijn.
  dit geldt natuurlijk ook voor mannen die getrouwd zijn en daarmee denken heterosexueel te zijn.
  het enige wat ik kan zeggen uit ervaring kijk diep in je zelf van voor deze rotte ervaring wat je toen vond.
  alle sex is goed en lekker zo zolang het ongedwongen en vrij is.
  ook ik vind sex die ik met sommige mannen gehad heb niet geweldig het is een totale andere wereld.
  kijk diep in jezelf of ga eens met iemand die jij totaal vertrouwd en jou ook persoonlijk kent praten.
  je bent niet en zal nooit de enige zijn die dit mee maakt.

  vriendelijke groet
  Dick

 2. Cor
  Cor zegt:

  ik ben het helemaal met Dick eens, maar ik begrijp die verwarring heel goed. Juist omdat je door een man misbruikt bent, heb je die twijfel. Veel sterkte ermee!
  Cor

Reacties zijn gesloten.