The Keepers op Netflix

Vanaf vandaag vrijdag 19 mei start er een nieuwe serie op Netflix.

The Keepers’, van regisseur Ryan White (‘The Case Against 8’, ‘Good Ol’ Freda’), is een zevendelige, opzienbarende documentaireserie over de onopgeloste moord op een non in Baltimore in de jaren ’60.
Jaren na haar dood zijn er nog steeds onbeantwoorde vragen.
Twee gepensioneerde vrouwen zetten zich al jarenlang in om de zaak van zuster Cathy op te lossen. Welke geheimen gaan er schuil achter haar dood? The Keepers’ brengt het pakkende verhaal van misbruik, leugens en corruptie.

2 antwoorden
 1. Abrahams
  Abrahams zegt:

  THX for tip
  Ook in ons land wemelt het van de incompetente corrupte “onderzoekers”
  Onlangs nog geconfronteerd met medewerkers van min.van Justitie en Veiligheid die onderzoek moeten doen naar (mogelijk) overtreden van regels/corruptie/machtsmisbruik/leugens door medewerkers/directeur van het RIVM .
  Met een stalen gezicht verklaarde deze onderzoekers van het ministerie “wij zijn er niet voor waarheidsvinding” Dat terwijl uit vooronderzoek ook nog bleek dat de als “getuigen” gehoorde lieden – waaronder een oud officier van justitie en diverse ambtenaren – elkaar en zichzelf tegenspreken/niet verklaren conform de waarheid omdat ze allemaal tot over hun oren betrokken zijn in vieze zaakjes. Ook in dit zgn “gave land ” Nederland geldt een onderzoek wordt alleen gedaan als vooraf de uitslag vast staat en als die uitslag niet vaststaat dan stuurt men het onderzoek richting de gewenste conclusie.

Reacties zijn gesloten.