Theo

verhaal van Theo
Het geen ik nu moet gaan opschrijven roept een heleboel angst bij me op, maar ik besef me tegelijkertijd dat dit ooit eens moet en ik heb mezelf, mijn partner en de groep beloofd om dit de doen.
Wetende dat ik van alle partijen steun krijg en al heb gekregen steunt me om hieraan te beginnen.

Ik vind het moeilijk om de daders bij naam te noemen en zal de personen dan ook gewoon dader of daders noemen.
Wel wil ik kwijt dat ik door een 8 tal daders in een periode van zo’n 5 jaar misbruikt ben.
7 van de 8 daders zaten ook op het internaat en hadden op de een of andere manier een band met elkaar en wel die van dat ze van elkaar wisten waar ze mee bezig waren en ook wel eens in groepjes of individueel opereerde.
Dader 8 is een verhaal apart.

Met de cursief en vet gedrukte tekst wil ik kenbaar maken hoe ik er op dit moment over denk of hoe ik ‘t voel.

Mijn eerste ervaring was toen ik ongeveer 12 jaar oud was.
Nadat ik eerst 2 jaar op een internaat in Rotterdam gezeten heb waar ik het achteraf heel erg naar mijn zin heb gehad en daar ook niets is gebeurd en ik gewoon de lagere school heb kunnen afmaken, ben ik terecht gekomen op een jongens internaat in de Gelderse achterhoek om daar te starten aan het voortgezet onderwijs waar ik de opleiding brood-banket bakker zou gaan doen.

Ik weet het nog goed, ik werd benaderd door twee daders van ik schat zo’n 14/15 jaar die mij benaderde met het verhaal dat ze een hele spannende plek wisten waar je een vuurtje kon stoken en niemand je daar kon zien.
Ik vond dit natuurlijk als jongen van net twaalf jaar hartstikke spannend en ik stemde dus in om mee te gaan.
Daar aangekomen op die plek waar een oude hoge stenen schoorsteen stond en deze was omringd door bosjes en dergelijke.
Na een tijdje vroeg een van de daders of we eens durfde te laten zien wie de grootste penis had, en na wat aarzeling, want ik wist niet wat me overkwam maar tegelijkertijd moet ik dit ook wel spannend gevonden hebben heb ik hier mee ingestemd en voordat ik het wist hadden we alle drie onze broek uit.
Er werd wat over en weer gelachen en op een gegeven moment zij een van de daders dat je penis ook hard kon worden en hij hier dan groter van zou worden.
Ik zal best in de tijd daarvoor wel eens een erectie gehad hebben maar heb daar nooit verder aandacht aan geschonken.
Hij vertelde mij dat ik maar eens aan zijn penis moest voelen en hem in mijn hand moest nemen.
Ik weet haast zeker dat ik dit niet leuk vond, maar hoogstwaarschijnlijk door daar te
zitten met 2 voor je gevoel hele grote jongens, heb ik dit dan toch op een gegeven moment gedaan.
Terwijl de andere dader met zich zelf bezig was greep hij ook mijn penis en ook die werd stijf doordat ik nu weet dat dit soort prikkels niet uit te schakelen zijn.
En op de een of ander manier moet ik dat toen spannend gevonden hebben omdat ik op dat moment niet het gevoel had om ergens bang voor te zijn.
Op een gegeven moment zij een van de daders dat hij jeuk aan zijn penis had en zij dat als ik hem heen en weer zou halen de jeuk wel over zou gaan.
Ik weet wel zeker dat ik dit toen niet wilde maar onder een bepaalde dreiging van de daders heb ik dit gedaan.
Terwijl ik hier mee bezig was sloeg de stemming ineens over en greep een van de daders mij vast en zij mij dat ik zijn penis in me mond moest nemen.
Daar ik dit niet wilde werd ik hardhandig aangepakt en werd mijn hoofd met grof geweld naar beneden gedrukt en onder die dreiging is dit dan uiteindelijk gebeurd.
Terwijl ik zo voorover gebukt stond werd ik vast gegrepen door de andere dader en voor dat ik het wist voelde ik een vreselijke pijn in mijn anus, ik heb geprobeerd te schreeuwen, maar doordat de andere dader mijn hoofd strak naar beneden hield en zijn penis nog steeds in mijn mond zat, ik dit dus niet gelukt.
Op een gegeven moment voelde ik ineens de sperma van de ene dader in mijn mond en even later was de pijn in mijn anus verdwenen en voelde ik de sperma van hem over mijn billen lopen.
Ik heb geen boe of bah meer durven zeggen omdat ik zo’n pijn had en ik helemaal van de wereld was door het geen me overkomen was.
Na allerlei dreigementen van de daders dat ik dit aan niemand moest vertellen, anders zouden ze mij wel wat aandoen hebben ze mij daar achter gelaten en ik weet dat ik daar een hele tijd roerloos heb gezeten en heel erg gehuild heb.
Op een gegeven moment weer terug gekomen in de groep vroeg iemand van de leiding wat er aan de hand was omdat hij zag dat ik gehuild had.
Ik wou dat ik toen heb durven zeggen wat er werkelijk gebeurd was, dan was dit de eerste maar waarschijnlijk ook de laatste keer geweest.
Maar onder de indruk van de dreigementen heb ik maar gezegd dat ik heimwee had.
Ik weet dat ik toen wel een uur of twee onder de douche heb gestaan totdat iemand van de leiding zij dat het wel genoeg was en dat ik maar een flinke jongen moest zijn en dat die heimwee wel over zou gaan.
Hij moest eens weten.
Ik realiseer me nu pas als een vent van 37, dat het niet eens gelogen was dat ik heimwee had.
Alleen de oorzaak hiervan was wel even anders dan gewoon je ouders missen.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.