Twaalfjarige vast voor misbruik 10 jarige

Woensdag 13 september 2006 – KLUNDERT – Een 12-jarige jongen uit Klundert zit sinds vorige week in bewaring op verdenking van seksueel misbruik van een 10-jarig plaatsgenootje.
Dat bevestigt woordvoerster Martine Pilaar van het Openbaar Ministerie in Breda. De minderjarige verdachte werd begin vorig week aangehouden. Dat gebeurde enkele dagen nadat hij zich in sportcentrum De Niervaert zou hebben vergrepen aan het slachtoffertje. De jongens zijn volgens het OM bekenden van elkaar en lid van dezelfde Klundertse sportvereniging waarbinnen het misbruik zich zou hebben afgespeeld.

Over de toedracht van het delict wil het OM zich niet uitlaten. Dat justitie de zedenzaak zeer ernstig neemt, blijkt evenwel uit het gegeven dat de verdachte eind vorige week is voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring is gesteld. „Een 12-jarige zet je niet zo maar vast“, beaamt Pilaar. Slachtoffer én verdachte krijgen volgens haar professionele begeleiding.

Door Hessel de Ree

1 antwoord
  1. ruud
    ruud zegt:

    hallo hier met ruud.ik ben nog steeds op zoek naar mensen die op huize sintjozef hebben gezeten,in cadeer en keer.zyn er eventueel lotgenoten by die sammen met my in het pavolioen tivoli hebben gezeten?in de tyd van 1966 tot 1974 ik zat er nog met twee broertjes wy kwamen uit venlo.een broer heete jhon de andere tony my noemde ze rudie.ik ben op zoek naar jongens die meneer leo moes en broeder gerulfes kende.leo moes was een leider grulfes was een broeder.graag hoop ik van lotgenoten te horen.myn email is ruud1961@hotmail.com.in afwachting ruud.

Reacties zijn gesloten.